16 Απριλίου 2024 / 1:54 μμ
16 Απριλίου 2024 / 1:54 μμ

Νέο βίντεο από τα επεισόδια σήμερα στους πλειστηριασμούς…

από fimotro

Ένταση και επεισόδια σημειώθηκαν στο Ειρηνοδικείο Αθηνών σήμερα το μεσημέρι με τους διαδηλωτές να εμποδίζουν την διεξαγωγή πλειστηριασμών.

Μέλη συλλογικοτήτων συγκεντρώθηκαν στο κτίριο της οδού Λουκάρεως όπου σήμερα είχαν προγραμματιστεί για σήμερα 14 πλειστηριασμοί μεταξύ αυτών και μιας α’ κατοικίας πενταμελούς οικογένειας με τρία άτομα ΑμεΑ.

Η συγκεκριμένη περίπτωση ωστόσο παρουσιάζει ιδιαίτερη σημασία καθώς σύμφωνα με μέλος του Κινήματος «Δεν Πληρώνω» το περασμένο διάστημα ο ταμίας της Ένωσης Συμβολαιογράφων σημείωσε στο φύλλο αναφοράς ότι ξεκίνησε τον πλειστηριασμό της κατοικίας ωστόσο αυτός δεν διεξήχθη καθώς εμποδίστηκε, γεγονός που διαψεύδεται καθότι σύμφωνα με μαρτυρίες η διενέργεια του δεν συνέβη ποτέ, αφού ο εν λόγω κύριος καθόταν στο κυλικείο του Ειρηνοδικείου.

Σύμφωνα με το μέλος του Κινήματος, η οικογένεια την περασμένη Παρασκευή προχώρησε σε μήνυση κατά του Ταμία της Ένωσης Συμβολαιογράφων για απάτη και παράβαση καθήκοντος.

Σήμερα, έκανε ο συγκεκριμένος κύριος έκανε ξανά την εμφάνισή τους μαζί με δυο υποψήφιους αγοραστές, ωστόσο οι διαδηλωτές τον έβγαλαν σχεδόν σηκωτό από το κτίριο του Ειρηνοδιοκείου με αποτέλεσμα την αναβολή του πλειστηριασμού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα