29 Μαρτίου 2024 / 3:29 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 3:29 μμ

Νέες φωτογραφίες: Ο βομβιστής του Μάντσεστερ λίγο πριν σκορπίσει το θάνατο

από fimotro

Το φως της δημοσιότητας είδαν νέες φωτογραφίες του Σαλμάν Αμπέντι, του 22χρονου που αιματοκύλισε το Μάνστεστερ λίγο μετά από συναυλία της Αριάνα Γκράντε.

Στα νέα φωτογραφικά ντοκουμέντα εμφανίζεται να κάνει βόλτα σε μια συγκεκριμένη περιοχή της βρετανικής πόλης.

Οι αστυνομικές αρχές κάνουν αγώνα δρόμου για να εξακριβώσουν αν όντως υπήρχε ένα δίκτυο υποστήριξης του 22χρονου Βρετανού με καταγωγή από τη Λιβύη.

Πάντως σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης οι αρχές έχουν καταλήξει στο συμπέρασμα ότι κάποια κομμάτια του εκρηκτικού μηχανισμού αγοράστηκαν στη Βρετανία μετά την επιστροφή του από το τετραήμερο ταξίδι το διάστημα 15-18 Μαΐου.

«Αυτό που θέλουμε να καταλάβουμε είναι αν είχε τα κόμμάτια αυτά στην κατοχή του πριν φύγει από τη χώρα και γι’ αυτό εξετάζουμε τις κινήσεις του τόσο προσεκτικά» δήλωσε ο επικεφαλής των ερευνών.

Στις εικόνες που έχουν καταγραφεί στην περιοχή Rusholme από τις 18 έως τις 22 Μαΐου φαίνεται ο Αμπέντι με τζιν και αθλητικά άλλοτε να μεταφέρει την μπλε βαλίτσα το περιεχόμενο της οποίας εξακολουθεί να αποτελεί μυστήριο για τους Βρετανούς αστυνομικούς και άλλοτε να κρατά το μπουφάν του στο χέρι ενώ κουβαλάει μια τσάντα πλάτης.

«Έχουμε βάλει αστυνομικούς να κάνουν έρευνα πόρτα-πόρτα αλλά ακόμα δεν έχουμε λάβει ικανοποιητικές απαντήσεις στο ερώτημα γιατί πήγε ο Αμπέντι στη συγκεκριμένη περιοχή και με ποιον μίλησε λίγα 24ωρα πριν την επίθεση» πρόσθεσε ο επικεφαλής των ερευνών ζητώντας τη βοήθεια των πολιτών.

Οι φωτογραφίες δόθηκαν στο φως της δημοσιότητας με την ελπίδα κάποιος πολίτης να μπορέσει να δώσει πληροφορίες για τον 22χρονο που αιματοκύλισε το Μάντσεστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα