23 Απριλίου 2024 / 3:04 μμ
23 Απριλίου 2024 / 3:04 μμ

Νέες απειλές των Anonymous προς την ΤτΕ…

από fimotro

Επιμένουν να απειλούν την Τράπεζα της Ελλάδος με διαρροή εγγράφων οι Anonymous Greece, παρόλο που τα στοιχεία που διέρρευσαν το βράδυ της Τρίτης δεν ήταν άλλο από… στοιχεία που είναι διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της ΤτΕ.

Σε νέα τους ανάρτηση το πρωί σήμερα το πρωί στο Facebook, οι Anonymous εξαπολύουν αόριστες απειλές για κυβερνοεπιθέσεις «από στιγμή σε στιγμή» προσθέτοντας:

«Να μας φοβάστε! γιατί ποτέ δεν ξέρετε πότε θα καταρρεύσει όλο το σύστημα σας και μετά να δούμε τι θα έχετε να πείτε!».

Η παραπάνω ανάρτηση έγινε λίγες ώρες μετά την κατάρρευση από την Τράπεζα της Ελλάδος του ισχυρισμού των Anonymous για τα δεδομένα που έφεραν στη δημοσιότητα.

Οι φερόμενες ως αποκαλύψεις 1.217 αρχείων, που εμπεριέχουν διοικητικές αποφάσεις, παρουσιάσεις από συνέδρια και άλλα δεδομένα, δεν είναι τίποτα άλλο παρά στοιχεία που είναι ανακοινώσιμα και διαθέσιμα στο κοινό μέσα από το δικτυακό τόπο της, επεσήμανε το βράδυ της Τρίτης η ΤτΕ σε ανακοίνωσή της.

Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Κυριακή oι Anonymous «χτύπησαν» την ιστοσελίδα των πλειστηριασμών καθώς και την σελίδα της Τράπεζας της Ελλάδος ενώ το βράδυ της ίδιας ημέρας απηύθυναν μήνυμα προς την κυβέρνηση στο οποίο έγραφαν: «Προς «Κυβέρνηση της Ελλάδος. Ελπίζουμε, ένα μικρό δείγμα να το πήρατε. Τα χειρότερα για εσάς έρχονται! Ο λαός δεν σας φοβάται!».

Στο μεταξύ οι απειλές δεν σταμάτησαν, καθώς την Δευτέρα οι Anonymousεπανήλθαν με νέα προειδοποίηση προς τον ΕΟΠΥΥ και την Τράπεζα Πειραιώς, ενώ λίγες ώρες αργότερα με νέα ανάρτηση ενημέρωναν για την δημοσιοποίηση αρχείων (10 GB).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα