28 Μαρτίου 2024 / 4:47 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 4:47 μμ

Νέα online υπηρεσία για όσους έχουν κατοικίδια και θέλουν να πάνε διακοπές

από fimotro

Χάρη στην online υπηρεσία Keeppet (www.keeppet.gr) οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων που θέλουν να λείψουν και δεν μπορούν να πάρουν μαζί το ζωάκι τους, με ένα κλικ βρίσκουν φιλόζωους keepers που φιλοξενούν τα κατοικίδια στο σπίτι τους και τα φροντίζουν σαν να ήταν δικά τους όσο λείπει ο ιδιοκτήτης τους. Έτσι κάνουν όλοι διακοπές, αναφέρεται σε ανακοίνωση της εταιρείας.

Από τον Δεκέμβρη του 2015 που ξεκίνησε η υπηρεσία του Keeppet, ως σήμερα, έχει προσφέρει περισσότερες από 12.000 νύχτες σπιτικής φιλοξενίας σε κατοικίδια ζώα καθώς περισσότεροι από 1100 keepers σε όλη την Ελλάδα, έχουν φιλοξενήσει στο σπίτι τους σκύλους, γάτες, παπαγάλους, καναρίνια, κουνέλια και … ινδικά χοιρίδια!

Αγάπη για τα ζώα

Στην καρδιά του Keeppet βρίσκεται η υπεύθυνη επιχειρηματικότητα καθώς η πλατφόρμα στηρίζει τη μη κερδοσκοπική φιλοζωική οργάνωση Dog’s Voice (www.dogsvoice.gr) και τους χρήστες της πλατφόρμας, σε κάθε κράτηση που κάνουν να δίνουν ένα μικρό ποσό για τους σκοπούς της. Εκατοντάδες ιδιοκτήτες και keepers έχουν ανταποκριθεί θετικά, συγκεντρώνοντας μέσα σε δύο χρόνια 1.784, 87 Ευρώ υπέρ της Dog’s Voice.

Σπιτική φιλοξενία η λύση!

Το Keeppet ήρθε να λύσει ένα σημαντικό πρόβλημα για όσους έχουν κατοικίδια και δεν ξέρουν που να τα αφήσουν όταν πάνε διακοπές και δεν μπορούν να τα πάρουν μαζί τους. Σύμφωνα με online έρευνα που πραγματοποιήθηκε μέσω της πλατφόρμας , οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων σε ποσοστό 90% έχουν αλλάξει τα σχέδια των διακοπών τους προκειμένου να μην αφήσουν μόνο το αγαπημένο τους ζωάκι καθώς η συντριπτική πλειοψηφία τους (97%) τα θεωρεί ισότιμα μέλη της οικογένειας, όπως τα παιδιά τους!

Πλέον οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων έχουν την επιλογή να αφήσουν τα ζωάκια τους στην αγκαλιά και τη σπιτική φροντίδα που προσφέρουν οι keepers.

Τα αγαπημένα κατοικίδια που έχουν ήδη απολαύσει σπιτική φιλοξενία μέσω του Keeppet είναι κάθε είδους, μεγέθους και ράτσας: σκυλάκια μαλτέζ και yorkshire λίγων κιλών, μέχρι μεγαλόσωμα Presa Canario και Ποιμενικά, κεραμιδόγατες και αγκύρας, κουνελάκια, παπαγάλοι Κοκατίλ, κα.

Οι keepers σε ποσοστό 99% λαμβάνουν 5 στα 5 αστέρια στις αξιολογήσεις από τους ενθουσιασμένους ιδιοκτήτες κατοικίδιων, ενώ και οι ίδιοι αξιολογούν τα κατοικίδια και τους ιδιοκτήτες τους, που μέχρι τώρα κρίνονται ιδιαίτερα υπεύθυνοι και τρυφεροί με τα ζωάκια τους.

Πώς δουλεύει το Keeppet

Μπαίνεις στην πλατφόρμα www.keeppet.gr και κάνεις αναζήτηση με βάση τις ημερομηνίες θα λείψεις, την περιοχή που μένεις και το είδος του ζώου σου (σκύλος, γάτα, κλπ.). Αμέσως εμφανίζονται τα προφίλ των διαθέσιμων φιλόζωων, των keepers, που θα το φιλοξενήσουν στο σπίτι τους όσες μέρες λείψεις.

Οι keepers δίνουν πληροφορίες για την εμπειρία τους με τα ζώα και φωτογραφίες του χώρου τους ενώ ο ενδιαφερόμενος ιδιοκτήτης βλέπει στο προφίλ τους κριτικές από άλλους ιδιοκτήτες, ώστε να επιλέξει τον ιδανικό keeper για το ζωάκι του. Κάνει κράτηση online, συναντά τον keeper και τη μέρα που θα φύγει αφήνει το κατοικίδιό του σε καλά χέρια!

Προνόμια και Ασφάλεια

Όλες οι κρατήσεις μέσω του Keeppet καλύπτονται από ασφάλεια ηλεκτρονικών πληρωμών, κτηνιατρική υποστήριξη 24 ώρες το 24ωρο και εξυπηρέτηση πελατών. Η ομάδα του Keeppet ελέγχει και επαληθεύει τα στοιχεία των keepers ενώ σε κάθε προφίλ μπορεί κανείς να δει στατιστικά και κριτικές, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα