29 Μαρτίου 2024 / 2:47 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:47 πμ

Νέα Υόρκη: Πρώην εργαζόμενος άνοιξε πυρ σε νοσοκομείο πριν πέσει νεκρός

από fimotro

Πρώην εργαζόμενος σε νοσοκομείο της Νέας Υόρκης στο Μπρονξ εισέβαλε στο κτίριο και άνοιξε πυρ, προτού πέσει νεκρός από τις σφαίρες αστυνομικών.

Τοπικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για έξι τραυματίες κατά τη διάρκεια της επίθεσης, επικαλούμενα την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Ανάμεσα τους βρίσκονται γιατροί, ενώ ένας εξ αυτών δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες μέσα στο νοσοκομείο.

Ο ένοπλος ήταν ντυμένος με άσπρη ιατρική ρόμπα. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.O αφροαμερικάνος ένοπλος «ταμπουρώθηκε» μέσα στο κτίριο. Έπειτα από επιχείρηση των αρχών, αμερικανικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο δράστης εξουδετερώθηκε. Σύμφωνα με την αστυνομία της Νέας Υόρκης, έπεσε νεκρός από τα πυρά των ανδρών ασφαλείας. Το NBC επίσης αναφέρει πως ο ένοπλος είναι 33 με 35 ετών αφροαμερικανός πρώην εργαζόμενος του νοσοκομείου ο οποίος είχε απολυθεί πριν από λίγους μήνες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα