24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Νέα σενάρια για τον θάνατο της 44χρονης στην Κατοχή

από fimotro

Μέσα στην ημέρα αναμένεται να λυθεί το μυστήριο για τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη που χθες βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της.

Οι συγγενείς θα μεταβούν στο Ρίο ώστε να είναι εκεί για να μάθουν άμεσα τα αποτελέσματα. Συντετριμμένοι δεν μπορούν να πιστέψουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να έδωσε τέλος στην ζωή της μιας και δεν υπήρχε λόγος.Μάλιστα μιλήσαμε με άνθρωπο της οικογένειας ο οποίος μας είπε ότι η 44χρονη δεν έχει εγκαύματα στο πρόσωπο αλλά χτυπήματα.

Άνδρες του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Θέρμου, βρήκαν την άτυχη γυναίκα νεκρή μέσα στο αυτοκίνητο της σε ένα χωράφι, κοντά στην παραλία του Φωτμού, κοντά στο Πετροχώρι. Η γυναίκα βρέθηκε στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου που είχε πάρει φωτιά, και έφερε πολλαπλά εγκαύματα.

Οι άνδρες της αστυνομίας μαζί με τον ιατροδικαστή πραγματοποίησαν αυτοψία στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός της άτυχης 44χρονης. Οι πρώτες πληροφορίες από την επιτόπια αυτοψία έδειξαν ότι δεν προκύπτει εγκληματική ενέργεια, αλλά δεν αποκλείεται τίποτα μιας και περισσότερα θα δείξει η νεκροψία-νεκροτομή που θα πραγματοποιηθεί στο νοσοκομείο του Ρίου.

Το ξέσπασμα του αδερφού της 44χρονης

Ο αδερφός της Ειρήνης Λαγούδη εμφανίζεται πεπεισμένος πως η 44χρονη δολοφονήθηκε. «Αυτά που γράφονται για αυτοκτονία δεν ισχύουν. Πρόκειται ξεκάθαρα για εγκληματική ενέργεια. Οι δράστες την μετέφεραν στο αυτοκίνητο και την παράτησαν. Ήταν αγνώριστη και παραμορφωμένη από τα χτυπήματα. Ούτε εγώ ο ίδιος δεν μπόρεσα να την αναγνωρίσω στη φωτογραφία που μου έδειξε η αστυνομία».

Πέπλο μυστηρίου καλύπτει την υπόθεση της 44χρονης χήρας, μητέρας τριών παιδιών, που βρέθηκε νεκρή το μεσημέρι της Δευτέρας, 08.01.2018, μέσα στο αυτοκίνητό της, σε απόμερο σημείο, στη θέση Μυρτιά, στην ευρύτερη περιοχή του Θέρμου της Τριχωνίδας.

Η γυναίκα είχε εξαφανιστεί από το Σάββατο και οι έρευνες, είχαν την πιο τραγική κατάληξη…

Τα σενάρια και οι εκτιμήσεις

Σύμφωνα με πληροφορίες η Ειρήνη Λαγούδη, είχε ερωτευτεί παράφορα έναν μεγαλογιατρό της περιοχής, με τον οποίο είχε συνάψει ερωτική σχέση. Μια σχέση που κρατούσαν επτασφράγιστο μυστικό από συγγενείς και φίλους, αφού ο γιατρός ήταν παντρεμένος και δεν ήθελε σε καμία περίπτωση να διαταράξει την οικογενειακή του γαλήνη. Στο πρόσωπο όμως της 44χρονης βρήκε τον χαμένο έρωτα τον οποίο έζησε με πάθος, μέχρι που εκείνη έφυγε από τη ζωή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το παράνομο ζευγάρι βρισκόταν αρκετά συχνά, ζώντας τον έρωτά του.
Την Πέμπτη πριν από τα Φώτα, η 44χρονη, τυφλωμένη από αγάπη για τον γιατρό, αποφάσισε ότι δεν μπορούσε να συνεχίσει τη σχέση αυτή ως ερωμένη και πήρε την απόφαση να μιλήσει στη σύζυγο του άνδρα που αγαπούσε. Το απόγευμα εκείνης της ημέρας πήρε τηλέφωνο τη σύζυγο του γιατρού και χωρίς πολλές κουβέντες της αποκάλυψε την σχέση που είχε συνάψει εδώ και καιρό με τον σύζυγό της και της ζήτησε να τον χωρίσει για να τον παντρευτεί εκείνη.

Από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, η απατημένη γυναίκα της ζητούσε εξηγήσεις και υπήρξε έντονη τηλεφωνική λογομαχία. Λίγο αργότερα, μόλις ο γιατρός επέστρεψε σπίτι του, ξέσπασε μεγάλος καβγάς, με τη γυναίκα του να του λέει για το τηλεφώνημα της ερωμένης του. Ο γιατρός μη θέλοντας να διαλύσει την οικογένειά του, αποφάσισε να φύγουν αρχικά για τον Πύργο, τόπο καταγωγής της συζύγου του.

Στον Πύργο, όπως αναφέρει το protothema.gr,  γιατρός έμεινε για λίγες ώρες και επέστρεψε στο Μεσολόγγι, χωρίς τη γυναίκα του, για να συναντηθεί με την 44χρονη. Στο ραντεβού τους, ο γιατρός εμφανίστηκε αποφασισμένος και της ζήτησε να χωρίσουν.

Τότε η Ειρήνη Λαγούδη, που είχε πιστέψει στον έρωτα αυτόν, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια της. Τα δάκρυα έτρεχαν ποτάμι, ενώ ρωτούσε επίμονα το γιατρό για αυτή του την απόφαση. Εκείνος, σύμφωνα με πληροφορίες, της εξήγησε ότι πέραν της ερωτικής σχέσης δεν θα μπορούσε ποτέ να της προσφέρει την αγάπη και τη θαλπωρή της συζυγικής στέγης και πως σε καμία περίπτωση δεν θα χώριζε από τη γυναίκα του.

Για το τι έγινε στη συνέχεια κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος, τουλάχιστον προς το παρόν. Η εξαφάνιση της γυναίκας είχε δηλωθεί επίσημα από τον αδερφό της. Πριν από τρία χρόνια είχε χάσει τον σύζυγό της από ανίατη ασθένεια.  Εκείνος ήταν γαιοκτήμονας και όλα έδειχναν πως μέλημα της γυναίκας ήταν η ανατροφή των παιδιών της.

Από τις αστυνομικές έρευνες διαπιστώθηκε πως πριν η Ειρήνη Λαγούδη πεθάνει, έστειλε δυο γραπτά μηνύματα (SMS) ένα με αποδέκτη συγγενικό της πρόσωπο και ένα στον μεγάλο της έρωτα, τον γιατρό. Από το συγγενικό της πρόσωπο ζητούσε να προσέχει τα παιδιά της, δίνοντάς του μάλιστα και στοιχεία τραπεζικών λογαριασμών και κωδικούς, ενώ στον γιατρό έγραφε: «Αγάπη μου, θα τα πούμε στην άλλη ζωή».

«Δεν είχε διαφορές με κανέναν»

Μιλώντας στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live, συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας, απέκλεισε το ενδεχόμενο να είχε διαφορές η άτυχη μητέρα με κάποιον. «Δεν είχε προηγούμενα με κανέναν. Το πιο αγαπημένο παιδί ήταν. Σοκαρίστηκε όλος ο νομός Αιτωλοακαρνανίας. Αγαπημένη οικογένεια, τα παιδιά της θαυμάσια… Δεν είχε κάποια σχέση. Πιστεύω όχι».

Αλλά και η στενή φίλη της 44χρονης, που μίλησε στην εκπομπή, με την οποία μάλιστα είχαν περάσει μαζί τα Χριστούγεννα, είπε πως δεν είχε αντιληφθεί να έχει κάποιο πρόβλημα η γυναίκα:

«Η Κατοχή θα είναι φτωχή από σήμερα. Από το Σάββατο (που εξαφανίστηκε η γυναίκα). Ήταν ένα αστέρι λαμπερό… Ο άντρας της ήταν παιδικοί φίλοι με τον άνδρα μου. Η Ειρήνη ήταν αστέρι. Ήταν δίπλα μου όλα αυτά τα χρόνια που έχω χάσει εγώ τον αδερφό μου. Περάσαμε μαζί πρωτοχρονιά στην Αθήνα. Περάσαμε φανταστικά. Της είπα μην φύγεις να φύγουμε μαζί με το δικό μας αυτοκίνητο. Και μου λέει: μου έτυχαν κάτι δουλίτσες… Αυτά για τα προσωπικά της δεν τα γνωρίζω. Άκουσα κάποτε για αυτό τον γιατρό και μου είπε: Μην ακούς κακοήθειες. Αν είναι κάτι θα σου πω. Με είχε δίπλα της κάθε στιγμή και κάθε ώρα. Ήταν δυναμική γυναίκα, Μπουμπουλίνα, είχε κτήματα στην περιοχή. Μεγάλωνε μια υπέροχη οικογένεια η γυναίκα… Από τότε που πέθανε ο άντρας της, την στηρίζαμε όλοι για να μη νιώθει μόνη. Εγώ δεν είχα καταλάβει να είχε κάποιο πρόβλημα, ποτέ… Μακάρι να μάθετε κι εσείς τον δολοφόνο»!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα