24 Απριλίου 2024 / 8:42 πμ
24 Απριλίου 2024 / 8:42 πμ

Νέα προθεσμία πήρε ο 29χρονος για τα τρομοπακέτα

από fimotro

Νέα προθεσμία για την ερχόμενη Παρασκευή ζήτησε και πήρε από τον ανακριτή ο 29χρονος που επρόκειτο να απολογηθεί για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση καθώς και για τις κατηγορίες που αφορούν τα όπλα, τις πλαστές ταυτότητες και τα υπόλοιπα ευρήματα της αντιτρομοκρατικής κατά τη σύλληψη του.

Συνθήματα συμπαράστασης φώναξαν κατά την είσοδο και έξοδο του κατηγορούμενου περίπου 50 αλληλέγγυοι.

Στο μεταξύ στα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών συνεχίζονται οι αναλύσεις για την αξιοποίηση των ευρημάτων, ενώ ταυτόχρονα κλιμάκια της Σήμανσης «σαρώνουν» τα δύο διαμερίσματα – κρησφύγετα στην Πλατεία Αττικής και στα Εξάρχεια προκειμένου να εντοπίσουν αποτυπώματα και βιολογικό υλικό.

Πρώτη προτεραιότητα παραμένει η αποκάλυψη των στοιχείων των συνεργών του, προσώπων που συγκρότησαν μαζί του τον νέο εκτελεστικό βραχίονα της τρομοκρατίας. Εκτιμούν ότι ο νέος πυρήνας διέθετε και άλλα καταλύματα και πως άλλαζε συνέχεια κρησφύγετα, τα οποία οι αρμόδιοι προσπαθούν να εντοπίσουν όσο το δυνατόν πιο σύντομα, πριν χαθούν στοιχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα