29 Μαρτίου 2024 / 4:36 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 4:36 μμ

Νέα επίθεση ΓΣΕΕ σε ΠΑΜΕ

από fimotro

Tην εισβολή του ΠΑΜΕ σε συνεδρίαση του ΔΣ του Εργατικού Κέντρου Ευβοίας καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.

Με τις ίδιες μεθόδους, οι οποίες δεν συνάδουν με τις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθούνται εντός του Συνδικαλιστικού Κινήματος, το ΠΑΜΕ συνεχίζει να εφαρμόζει τις πρακτικές των προπηλακισμών, των απειλών και γενικότερα των βίαιων συμπεριφορών, τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.

Οπως αναφέρει η συνομοσπονδία, «μετά τις εισβολές που έχει πραγματοποιήσει το τελευταίο διάστημα σε πολλά Εργατικά Κέντρα, Ομοσπονδίες και Σωματεία, εισέβαλε για ακόμη μία φορά σε συνεδρίαση του εκλεγμένου Διοικητικού Συμβουλίου του Εργατικού Κέντρου Εύβοιας, ώστε να εμποδίσει το Εργατικό Κέντρο να προχωρήσει σε εκλογοαπολογιστικό συνέδριο.

Η στρατηγική του ΠΑΜΕ είναι πλέον εμφανής: ό,τι δεν μπορεί να ελέγξει επιχειρεί να το καταστρέψει.
θα επαναλάβουμε όμως και καλό είναι επιτέλους οι συνάδελφοι του ΠΑΜΕ να το αντιληφθούν, ότι με αυτές τις πρακτικές δεν πρόκειται να επιτύχουν το στόχο τους.

Δεν πρόκειται να εκφοβίσουν ώστε να επιβάλουν τις μειοψηφικές τους απόψεις. Κανείς δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις δημοκρατικές διαδικασίες που ακολουθούνται εντός του συνδικαλιστικού κινήματος και εκεί οι εργαζόμενοι δίνουν την απάντησή τους», καταλήγει η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα