24 Απριλίου 2024 / 4:52 πμ
24 Απριλίου 2024 / 4:52 πμ

Νέα βράβευση για τον ερευνητή και συγγραφέα Γιώργο Τσούκαλη

από fimotro

Διαφορετικό «άρωμα» είχε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Λέσχης Lions «Πεντέλης Παρθενών».

Είχε το «άρωμα» της προσφοράς ενός ανθρώπου που έχει συμβάλλει στη διαφύλαξη των «θησαυρών» της χώρας μας, υλοποιώντας την ουσία όσων πρεσβεύει ο Λαιονισμός.

Η Πρόεδρος της λέσχης Φωτεινή Βρύνα και τα μέλη, αποφάσισαν να βραβεύσουν τον ερευνητή και συγγραφέα Γιώργο Τσούκαλη για τη μακροχρόνια έρευνα και την ακάματη προσφορά του στη διαφύλαξη των αρχαιολογικών θησαυρών της χώρας μας.

Η Πρόεδρος της λέσχης εξήρε τη δράση του Γ.Τσούκαλη και επεσήμανε την ανάγκη «να πυκνώσουμε όλο και περισσότεροι τις γραμμές μάχης για την προάσπιση και διαφύλαξη της Εθνικής μας κληρονομιάς».

Ο ερευνητής -Συγγραφέας Γ.Τσούκαλης με συγκίνηση παρέλαβε το βραβείο,από τον Πρόεδρο του Πολλαπλού Θεματος 117 Α και 117 Β Μάνο Λοιζιδη και τον Κυβερνήτη 117 Α Μιχάλη Χρυστοδουλιδη ευχαρίστησε για την τιμητική διάκριση και συνεχάρη τους Lions για την αδιάκοπη προσφορά και αταλάντευτη στράτευση στο πλευρό των αδύναμων συνανθρώπων μας. Ο κ.Τσούκαλης αφιέρωσε το βραβείο στο σπουδαίο μουσικοσυνθέτη και καλό φίλο Μίμη Πλέσσα που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος του Πολλαπλού 117 Α και Β Μάνος Λοιζιδης ο Κυβερνήτης 117Α Μιχάλης Χριστοδουλίδης. Οι προηγούμενοι Πρόεδροι Πολλαπλού Αιμίλιος Χρυσόπουλος και Σπύρος Σερεμιδης οι Προηγούμενοι Κυβερνήτες Πόπη Μουτάφη, Σούλης Κεσισογλου, Μανόλης Σαμόλης , ο Α Αντικυβερνητης Κώστας Λυμπέρης ,η Γραμματέας Μαιρη Παπαδοπούλου η Πρόεδρος Περιοχής Μαργαρίτα Δασκαλάκη και Area Leader Πρώην Διεθνείς Σύμβουλοι Claudia Pasini, Hellena Arriani ,Domeniko Massina.

Τέλος την εκδηλωση τίμησαν με την παρουσία τους η κ.Σοφία Βούλτεψη Βουλευτής Β Αθηνών , η συζυγος του κ.Μιμη Πλέσσα ,κ.Λουκίλα Καρρέρ -Πλέσσα και η συζυγος του κ. Γιώργου Τσούκαλη κ.Μαργαρίτα Τσούκαλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα