19 Απριλίου 2024 / 9:30 μμ
19 Απριλίου 2024 / 9:30 μμ

Νέα αποκάλυψη για την Ειρήνη Λαγούδη

από fimotro

Δεν έχει τέλος το θρίλερ με τον θάνατος της 44χρονης μητέρας Ειρήνης Λαγούδης στην Αιτωλοακαρνανία.

Καθημερινά νέα στοιχεία, βλέπουν το φως,  σχετικά με τα αναπάντητα ερωτήματα για τον να ήταν αυτοκτονία ή δολοφονία ο θάνατος της άτυχης 44χρονη.

Σήμερα ακόμα μια αποκάλυψη από τον πραγματογνώμονα που έχει ορίσει η οικογένεια της Ειρήνης Λαγούδη, έρχεται να ταράξει τα νερά. Ποια ήταν όμως τα στοιχεία που βρήκε ο πραγματογνώμονας της οικογένειας, τα οποία προκάλεσαν αλυσιδωτές αντιδράσεις;

Το σταματημένο ρολόι στο καμένο αυτοκίνητο της Ειρήνης

Το ρολόι στο χρυσαφί αυτοκίνητο της Ειρήνης, έχει σταματήσει στις 19:40 το απόγευμα. Αυτό από μόνο του, βάζει σε μεγάλες σκέψεις τόσο τις αρχές όσο και την οικογένεια της 44χρονης που ερευνά όλες αυτές τις ημέρες παράλληλα την υπόθεση.

Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με το υλικό που έχει καταγραφεί από κάμερες ασφαλείας, η Ειρήνη Λαγούδη πρέπει να έφτασε στη μοιραία παραλία, γύρω στις 14:30 το μεσημέρι. Η τελευταία καταγραφή του χρυσαφί αυτοκινήτου της, ήταν στις 14:14 σε ένα σημείο που απέχει περίπου ένα τέταρτο από την παραλία. Άρα αν όντως η γυναίκα έφτασε στην παραλία Φωτμού στις 14:30 το μεσημέρι, γιατί το ρολόι του αυτοκινήτου σταμάτησε τόσες ώρες μετά;

Μηχανικός αυτοκινήτου που μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ Live, είπε ότι το ρολόι σταματάει όταν τελειώνει η μπαταρία του αυτοκινήτου. Αυτό, στις συγκεκριμένες συνθήκες, θα μπορούσε να γίνει 2 με 4 ώρες μετά. Δηλαδή, η μπαταρία θα έπρεπε να είχε τελειώσει -και άρα να σταματήσει και το ρολόι- το πολύ στις 18:30 . Όμως το ρολόι έχει σταματήσει στις 19:40…

Αν πάλι, το ρολόι σταμάτησε λόγω της φωτιάς στο αυτοκίνητο – η φωτιά κράτησε περίπου 10 λεπτά – τότε θα έπρεπε να δείχνει μεσημέρι. Το πολύ 15:00 και σε καμία περίπτωσης 19:40. Εκτός και αν η φωτιά μπήκε τότε. Αργά το απόγευμα δηλαδή…

Αν είναι έτσι, τι έκανε όλες αυτές τις ώρες η Ειρήνη Λαγούδη στην παραλία; Ήταν μόνη της; Οι κάμερες ασφαλείας δεν έχουν καταγράψει κάποιο άλλο αυτοκίνητο. Τουλάχιστον όχι από τον κεντρικό δρόμο. Σύμφωνα βέβαια με τον δικηγόρο της οικογένειας Βασίλη Ταουξή, υπάρχει κι άλλος δρόμος για την παραλία και μάλιστα πολύ πιο σύντομος.

Κατατοπιστικά είναι τα όσα περιέγραψε ο μηχανικός αυτοκινήτων: “Το ρολόι σταματάει όταν τελειώσει η μπαταρία ή σταμάτησε λόγω της φωτιάς, μπορεί να κάηκε η καλωδίωση… Η καλωδίωση είναι εσωτερικά άρα είναι πιθανόν να έχει σταματήσει από τη φωτιά. Πολύ πιθανόν ναι. Γιατί για να έμενε το αμάξι από μπαταρία, θα έπρεπε να είχε σταματήσει με ανοιχτό διακόπτη. Αν το κλειδί ήταν πάνω στη μίζα και ήταν γυρισμένο στην πρώτη “σκάλα”, από 2 έως 4 ώρες θα έπρεπε να τελειώσει η μπαταρία, ανάλογα με την μπαταρία και ανάλογα τι άλλο είχε αναμμένο. Κλιματισμό, καλοριφέρ, τα φώτα…”

Την ίδια στιγμή σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις του πληρεξούσιου δικηγόρου της οικογένειας της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη. Σε αυτές γίνεται ανοιχτά λόγος για «συμβόλαιο θανάτου».

 Συγκεκριμένα, ο κ. Βασίλης Ταουξής εξέτασε το Ι.Χ. μέσα στο οποίο άφησε την τελευταία της πνοή η Ειρήνη Λαγούδη, παρουσία του διορισμένου πραγματογνώμονα και αστυνομικών της Ασφάλειας Αγρινίου.

Ο εισαγγελέας πρωτοδικών Αγρινίου, έδωσε εντολή για κατεπείγουσα συμπληρωματική έρευνα. Αφορμή της εισαγγελικής εντολής αποτέλεσαν τα ευρήματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας από το αυτοκίνητο της 44χρονης, που βρέθηκε νεκρή.

Όπως δήλωσε στην εφημερίδα «Espresso» o κ. Ταουξής, «τα ευρήματα είναι συνταρακτικά και δεν αφήνουν αμφιβολία ότι ο θάνατος της 44χρονης οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια και όχι σε αυτοκτονία, όπως ήταν η εκτίμηση του ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα.

«Η εικόνα που αντίκρυσα δεν παραπέμπει σε σκηνικό αυτοκτονίας, αλλά σε σκηνικό ανθρωποκτονίας, για την οποία έχουν ληφθεί συγκεκριμένα μέτρα. Θα έλεγα ότι παραπέμπει στις αμερικάνικες ταινίες, στις οποίες βλέπουμε συμβόλαια θανάτου και ξεκαθαρίσματα μεταξύ συμμοριών.

Εκτιμώ ότι η φωτιά εκδηλώθηκε στο αυτοκίνητο για να εξαφανιστούν αποτυπώματα, DNA, τρίχες ή άλλο βιολογικό υλικό. Και πως όταν πήγαν να βάλουν φωτιά, κάποιος ή κάτι εμφανίστηκε στον ορίζοντα. Μπορεί να ήταν ένα αυτοκίνητο, ένας κυνηγός ή ίσως ένας αγρότης, που τους ανάγκασε να φύγουν άρον – άρον».

Επίσης πρόσθεσε ότι: «Στην πίσω εταζέρα του αυτοκινήτου βρέθηκε ένα κομμάτι βαμβάκι, το οποίο ήταν ποτισμένο με πετρέλαιο. Το κομμάτι αυτό ήταν δεμένο σε ένα καλώδιο, που ενδεχομένως να λειτούργησε ως βραδυφλεγές φυτίλι».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα