28 Μαρτίου 2024 / 9:49 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 9:49 μμ

Μ. Δημητρακόπουλος για αδικήματα Novartis: Εάν βρεθεί δικαστικό όργανο που θα πει ότι δεν είναι παραγεγραμμένα εγώ θα σταματήσω τη δικηγορία!

από fimotro

Παντελώς άκυρη δικονομικά χαρακτήρισε τη διαδικασία που έχει ακολουθηθεί στην υπόθεση Novartis ο ποινικολόγος Μιχάλης Δημητρακόπουλος μιλώντας στο ΘΕΜΑ 104,6. Όπως κατήγγειλε το βασικό πρόβλημα είναι ότι δεν τήρηθηκαν οι πολύ αυστηρές προϋποθέσεις που βάζει για τη χορήγηση του καθεστώτος προστατεύομενου μάρτυρα ο νόμος του 2001 με την αναθεώρησή του επί πρωθυπουργίας Σαμαρά το 2014.

 «Μια από αυτές είναι ότι εφαρμόζεται σε περιπτώσεις εγκληματικών οργανώσεων. Υπάρχει εδώ εγκληματική οργάνωση;» τόνισε ο κ. Δημητρακόπουλος χαρακτηρίζοντας «κουρελόχαρτα» τις καταθέσεις που περιλαμβάνονται στην υπόθεση. Ο κ. Δημητρακόπουλος καταφέρθηκε και κατά τη εισαγγελέως Διαφθοράς κυρίας Τουλουπάκη υπενθυμίζοντας ότι και δέκα ημέρες πριν τις εκλογές του 2015 πήγε ως αντιεισαγγελέας πρωτοδικών για την υπόθεση Φαλτσιανί αλλά «έπρεπε να είχε πάρει την έγκριση ή του εισαγγελέα εφετών ή του εισαγγελέα του Αρείου Πάγου».
Όσον αφορά τις κατηγορίες και το αν έχουν παραγραφεί ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος υπογράμμισε με έμφαση: Αυτά τα αδικήματα εάν βρεθεί δικαστικό όργανο που θα πει ότι δεν είναι παραγεγραμμένα εγώ θα σταματήσω τη δικηγορία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα