29 Μαρτίου 2024 / 2:12 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:12 μμ

Μ. Βορίδης: Πλήρης ταύτιση Αλ. Τσίπρα – Π. Καμμένου

από fimotro

Για την χθεσινή συζήτηση στη Βουλή μίλησε ο βουλευτης της ΝΔ Μ. Βορίδης στο «Ακραίως» με τον Τακη Χατζη στον ΣΚΑΪ, τονίζοντας οτι αποδείχθηκε ότι στην υπόθεση υπάρχει ”καραμπινάτος” μεσάζων.

Σύμφωνα με τον ίδιο: «Εκείνος που στη συζήτηση έχει να φοβάται είναι ο κ. Καμμένος, αλλά και ο κ. Τσίπρας μετά την χθεσινή τους ταύτιση. Η απάντηση χθες του κ. Τσίπρα ήταν καταπληκτική. Έλεγε ότι ο καλός μεσάζων είναι του Καμμένου και ο κακός του πρέσβη. Αν δεν είναι πληρεξούσιος για τα όπλα και σε μας είπε ότι είναι ακριβό το τίμημα, υποννοώντας ότι για κάποιο λόγο είναι ακριβό το τίμημα».

Ο κ. Βορίδης υπογράμμισε ότι «έχουμε παράβαση του νόμου περί μεσαζόντων. Ένας τύπος από το Κιλκίς που εμφανίζεται ως μεσάζων Κατάρ, Ιορδανία και Σ. Αραβία με εγγραφα μη επικυρωμένα; Είναι καραμπινάτος μεσάζων».

Την ίδια στιγμή έκανε και ένα χρονικό της ιστορίας: «Υπογράφουμε μια διακρατική σύμβαση για 300.000, οι Σαουδάραβες ζητούν 100.000 οβίδες. Αρμόδιοι για πραγματογνώμονες είναι ο Παπαδόπουλος και ο αδελφος του και ένας από την Ελβετία. Από την Σαουδικη Αραβία λένε οτι θα έρθουν άλλοι».

«Αφού λοιπόν τα έχουν πει όλα αυτά, χθες αποδείχθηκε ότι υπάρχει μεσάζων και προτείνουμε να έρθουν σε μια συνεδρίαση όλα τα εμπλεκόμενα μέρη» ανέφερε ο κ. Βορίδης.

Τέλος, σε ερώτηση γιατί ανέδειξε αυτή την υπόθεση η ΝΔ τόνισε «γιατί πρέπει να ελέγξουμε ενα μεγάλο σκάνδαλο. Μόνοι τυφλοί δεν παραδέχονται ότι υπάρχει μεσάζων. Υπάρχουν κενά σε αυτή την ιστορία. Ο Παπαδοπουλος δεν το κάνει για την ψυχή της μάνας του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα