19 Απριλίου 2024 / 10:03 πμ
19 Απριλίου 2024 / 10:03 πμ

Μυτιλήνη: Επιχείρηση «σκούπα» στη Μόρια μετά τα επεισόδια της Τετάρτης

από fimotro

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις πρώτες πρωινές ώρες επιχείρηση «σκούπα» της Ελληνικής Αστυνομίας μέσα στο ΚΥΤ της Μόριας.

Μία επιχείρηση η οποία αποφασίστηκε κάτω από άκρα μυστικότητα και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες έχουν γίνει μέχρι αυτή την ώρα αρκετές συλλήψεις μεταναστών.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, η επιχείρηση αποφασίστηκε λόγω των τελευταίων συνεχών κρουσμάτων παραβατικότητας που συνέβησαν στην ευρύτερη περιοχή της Μυτιλήνης- ληστείες, συλλήψεις για ναρκωτικά κλπ- αλλά και των επεισοδίων από μετανάστες των οποίων η αίτηση για χορήγηση πολιτικού ασύλου είχε οριστική απορριπτική απόφαση και θα απελαύνονταν στην Τουρκία.
Ανάλογη επιχείρηση είχε επιχειρηθεί και στο παρελθόν και τότε έγιναν ελάχιστες συλλήψεις, σύμφωνα με το lesvosnews.gr

Δύο οι τραυματίες στα επεισόδια της Τετάρτης

Εν τω μεταξύ δύο αστυνομικοί τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στη Μόριατο βράδυ της Τετάρτης.

Ο ένας τραυματίστηκε από μία πέτρα που εκσφεντόνισε μετανάστης και βρήκε τον αστυνομικό στο πρόσωπο.

Ο τραυματίας μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης με θλαστικό τραύμα στο πρόσωπο και σπασμένα τα δόντια του και αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες αποχώρησε για το σπίτι του.

Ο δεύτερος τραυματίστηκε από την πτώση του μέσα σε λύματα που βρίσκονται γύρω από το φυλάκιο ΠΡΟΚΕΚΑ που βρίσκεται εντός του ΚΥΤ της Μόριας.

Ο Πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Λέσβου Δημήτρης Αλεξίου δηλώνει: «Χτες είχαμε πάλι επεισόδια στη Μόρια. Εκτός από τις επιπλέον ώρες που για μια ακόμα φορά δούλεψαν οι συνάδελφοι είχαμε και τον τραυματισμό δυο αστυνομικών, στον έναν με πέτρα του έσπασαν τα δόντια που εκτός από το τραυματισμό έχει να αντιμετωπίσει και τα έξοδα για να φτιάξει τα δόντια του γιατί η υπηρεσία δεν το αναλαμβάνει, ενώ ο δεύτερος τραυματίστηκε στην κοιλιά και έπεσε μέσα στα λύματα. Η ηγεσία μας σε όλα αυτά τα προβλήματα έχει χώσει βαθιά το κεφάλι στην άμμο και περιμένει τις επόμενες κρίσεις .Η ένωση μας σήμερα θα συναντηθεί με τον νομικό της σύμβουλο και θα καταθέσει μηνύσεις κατά των υπευθύνων».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα