19 Απριλίου 2024 / 2:32 πμ
19 Απριλίου 2024 / 2:32 πμ

Μυστήριο με την σύζυγο του Κιμ Γιονγκ Oυν – Είναι άφαντη εδώ και 7 μήνες!

από fimotro

Η ξαφνική απουσία της συζύγου του Κιμ Γιονγκ Ουν από τις δημόσιες εμφανίσεις, έχει προκαλέσει αρκετές φήμες και σενάρια. Κάποια από τα επικρατέστερα σενάρια είναι, ότι είτε είναι έγκυος, είτε ότι έχει τσακωθεί με τον δικτάτορα της Βόρειας Κορέας, ή ότι είναι εκνευρισμένη με την αδερφή του, η οποία αποκτά ολοένα και περισσότερες εξουσίες.
Τα κρατικά ΜΜΕ της Β. Κορέας έχουν να δείξουν την εικόνα της από τις 28 Μαρτίου, όταν συνόδευσε τον σύζυγό της στα εγκαίνια ενός νέου εμπορικού συγκροτήματος και κέντρων υγείας στην Πιονγιάνγκ. Συνήθως η Ri είναι στο πλάι του συζύγου της όταν υπάρχουν εγκαίνια, αλλά οι παρουσίες της έχουν μειωθεί αισθητά τα τελευταία χρόνια.
Σύμφωνα με τα ΜΜΕ της Νότιας Κορέας, εμφανίστηκε στο κοινό 22 φορές το 2013, 15 το 2014, επτά πέρυσι και μόνο 3 μέχρι στιγμής το 2016. Η μυστικότητα που περιβάλλει τη ζωή του ηγέτη της Βόρειας Κορέας καθιστά αδύνατο να γνωρίζουμε ποια είναι η αιτία της απουσίας της.
Νοτιοκορεάτες αναλυτές υποψιάζονται μια εγκυμοσύνη, μια οικογενειακή κρίση ή ακόμη και μια απομάκρυνση, καθώς υπάρχουν διαφωνίες της «πρώτης κυρίας» με την αδελφή του νεαρού δικτάτορα. Η σύζυγός του Κιμ λέγεται ότι έκανε ακόμα μια εμφάνιση στους εορτασμούς με την ευκαιρία του συνεδρίου του κόμματος τον περασμένο Μάιο , η οποία χρησίμευσε για να ανυψώσει τον δικτάτορα ως τον αδιαμφισβήτητο ηγέτη της χώρας.
Δεν ήταν μαζί του όμως στην μαζική παρέλαση που διοργανώθηκε προς τιμήν του, και στη συναυλία του αγαπημένου του ποπ συγκροτήματος, των Moranbong, όταν η καρέκλα της έμεινε άδεια.
Από το καθεστώς δεν υπάρχει καμία πληροφορία για την τύχη της Ri που πρωτοπαρουσιάστηκε στους βορειοκορεάτες από τον Kim το 2012 και γέννησε το πρώτο τους παιδί το 2013, όπως τουλάχιστον είπε ο γνωστός μπασκετμπολίστας Dennis Rodman, φίλος και ίνδαλμα του ηγέτη της Βόρειας Κορέας.
Πάντως σε κάθε εξαφάνιση της τα σενάρια φουντώνουν. Το ίδιο έγινε το 2012, όταν εκφράστηκαν και φόβοι για τη ζωή της αλλά και το 2015, όταν είχε εξαφανιστεί για 4 μήνες. Και στις δύο περιπτώσεις τα χειρότερα σενάρια διαψεύστηκαν με την εμφάνιση της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα