23 Απριλίου 2024 / 9:29 πμ
23 Απριλίου 2024 / 9:29 πμ

Μυστήριο με νεαρή ξανθιά κοπέλα που ζει στους δρόμους της Ρώμης και μοιάζει με τη μικρή Μαντλίν

από fimotro

Μυστήριο περιβάλλει την ταυτότητα μιας νεαρής αγγλόφωνης κοπέλας που ζει στους δρόμους της Ρώμης και έχει προσελκύσει την προσοχή πολλών Ιταλών με την ευγενική συμπεριφορά της, αλλά και επειδή δεν φαίνεται να ξέρει να μιλήσει Ιταλικά.
Σύμφωνα με μαρτυρίες, η κοπέλα αρνείται να δεχθεί χρήματα και απαντά σε όλες τις ερωτήσεις στα Αγγλικά.
Η περίπτωσή της έχει προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, καθώς πολλοί υποστηρίζουν ότι μοιάζει εξωτερικά με αρκετά κορίτσια που αγνοούνται, όπως η Amanda Adlai η οποία έπεσε θύμα απαγωγής από το Μίσιγκαν το 2008, η Maria-Brigitte Henselmann που εξαφανίστηκε από τη Γερμανία το 2008, αλλά και η μικρή Madeleine McCann, που εξαφανίστηκε το 2007.
Το ξανθό κορίτσι εθεάθη να κοιμάται στους δρόμους της Ρώμης και δεν έχει ταυτότητα, διαβατήριο ή κάτι άλλο που να αποδεικνύει ποια είναι ή να αναφέρει κάποιο όνομα.
Κάτοικοι της περιοχής έχουν αναφέρει ότι απαντά στο όνομα «Μαρία», αλλά η αστυνομία υποστηρίζει ότι τους έχει δώσει διάφορα ονόματα.
Τι γράφει ο ιταλικός Τύπος
Ο ιταλικός Τύπος αναφέρεται σήμερα στην υπόθεση της νεαρής άστεγης η οποία ζει στην Ρώμη και, σύμφωνα με κάποιους από τους πολίτες, αλλά και αστυνομικούς που την έχουν συναντήσει, θα μπορούσε να είναι η Μαντλίν Μακάν, το κοριτσάκι με βρετανική υπηκοότητα που εξαφανίσθηκε το 2004, σε ηλικία 4 ετών, στην Πορτογαλία.
Προς το παρόν, η εικασία αυτή βασίζεται μόνο στην ομοιότητα της κοπέλας, που ζει στους δρόμους της Ρώμης, με τις φωτογραφίες του μικρού κοριτσιού, καθώς και στο ότι η νεαρή άστεγη απαντά στα αγγλικά, σε όποιον της απευθύνεται.
Το χρώμα των ματιών της, το σχήμα της μύτης της και το ότι μιλά Αγγλικά μπορούν και να μας κάνουν να σκεφθούμε πως ίσως να πρόκειται για το εξαφανισμένο κοριτσάκι. Αλλά επιβάλλεται να είναι κανείς επιφυλακτικός, διότι η νεαρή αυτή κοπέλα δεν έδωσε καμία ουσιαστική πληροφορία βάσει της οποίας να μπορει κάποιος να την συνδέσει πράγματι με την Μαντλίν», γράφει η εφημερίδα Corriere della Sera.
Η ίδια εφημερίδα προσθέτει ότι σήμερα η Μαντλίν, αν- όπως όλοι ελπίζουν- είναι ακόμη ζωντανή, θα είναι 13 ετών. Η άστεγη που βρίσκεται στο κέντρο της Ρώμης και δηλώνει πως ονομάζεται Μαρία δείχνει όμως να είναι κάπως μεγαλύτερη. Η αστυνομία προσπαθεί να λύσει το μυστήριο, αλλά μέχρι στιγμής η νεαρή άστεγη δεν θέλει να αναφερθεί στο παρελθόν της ούτε δέχθηκε να κοιμηθεί σε χώρους φιλοξενίας των «κλοσάρ» της Αιώνιας Πόλης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα