29 Μαρτίου 2024 / 8:59 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 8:59 πμ

Μπράβο στον Ουζουνίδη – Σταμάτησε την γκρίνια για τους διαιτητές και τα έβαλε με τους παίκτες του

από fimotro

Αν μη τι άλλο η συμπεριφορά του Ουζουνίδη είναι μια σοβαρή ξέλιξη για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Εκνευρισμένος ήταν ο Μαρίνος Ουζουνίδης με τους παίκτες του, μετά το 0-0 του Παναθηναϊκου στην Λάρισα. Ο Ελληνας τεχνικός στις πρώτες δηλώσεις που έκανε αμέσως μετά το τέλος του ματς, προανήγγειλε μεγάλες αλλαγές στο έμψυχο δυναμικό του Παναθηναϊκού, αφήνοντας αιχμές για παίκτες που βάζουν τον εαυτό τους πάνω από το συμφέρον της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στη Νοva μετά το τέλος: «Δεν είχαμε ενέργεια. Ήμασταν κουρασμένοι. Ξέρω σε τι κατάσταση είναι η ομάδα, την κούραση που έχουν πάνω τους οι παίκτες, ξέρω ότι προσπάθησαν σήμερα, παρότι δεν ήταν καλοί και τους δίνω συγχαρητήρια. Στην ομάδα πρέπει να αλλάξουμε πολλά και να κάνουμε να κάνουμε ένα ρόστερ το οποίο να είναι ευέλικτο. Τα παιδιά θα θέλανε και από αλλού βοήθεια, κάποιοι δεν τους την δώσανε σήμερα, σε αυτό θα δουλέψουμε τις επόμενες μέρες».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δίπλα στην μικρή Ασπασία ο Παναθηναϊκός (pics)
«Με αυτά που βλέπω, θα χρειαστούμε περισσότερες από τέσσερις μεταγραφές»

Λίγο αργότερα στη συνέντευξη Τύπου, ο Ελληνας τεχνικός συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος: «Δεν έγινε καλό ματς, αλλά ήταν δυνατό. Δίκαιο το αποτέλεσμα, δεν ήταν αυτό που θέλαμε, αλλά με βάση την απόδοση πήραμε το καλύτερο. Δεν είχαμε και πολλά παιδιά σε καλή κατάσταση. Δεν είχαμε τρεξίματα. Ό,τι λέω δε σημαίνει πως αναφέρομαι σε ανθρώπους που έφυγαν από την ομάδα γιατί κάποιοι το παρεξήγησαν.

Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά. Κάποιοι απ αυτούς βάζουν όμως τον εαυτό τους πάνω από την ομάδα όμως θα το αλλάξουμε αυτό. Τώρα που έχουμε την ευκαιρία θα δούμε πως θα διορθώσουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία και τον τρόπο που αγωνιζόμαστε. Συγχαρητήρια στην ΑΕΛ για την προσπάθεια και καλή συνέχεια», είπε αρχικά ο Ουζουνίδης.

Εξάλλου, σε ερώτηση αναφορικά με τις μεταγραφές, είπε: «Έχω συζητήσει με τον πρόεδρο για τις μεταγραφές. Έχουμε πει για 3-4 παίκτες, αλλά με αυτά που βλέπω ίσως χρειαστούμε παραπάνω. Δεν αναφέρομαι τόσο στην ποιότητα, όσο στη διάθεση. Τι να το κάνω αν είναι καλοί και ποιοτικοί παίκτες; Θέλω ποδοσφαιριστές που θα δίνουν το 100% και θα βοηθούν την ομάδα κι ας είναι λιγότερο ταλαντούχοι. Δεν είχαμε καλή απόδοση όπως σας είπα και το αποτέλεσμα ήταν το καλύτερο, που μπορέσαμε να πάρουμε βάσει της εικόνας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα