28 Μαρτίου 2024 / 7:29 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 7:29 μμ

Μποτιλιάρισμα στο κέντρο της Αθήνας – Κλειστή η λεωφόρος Αμαλίας

από fimotro

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν οι οδηγοί που κινούνται στο κέντρο της Αθήνας, καθώς, μποτιλιάρισμα, έχει δημιουργηθεί, λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας των Χριστιανικών Ενώσεων, που είναι σε εξέλιξη στο Σύνταγμα.

Συγκεκριμένα κλειστή είναι η λεωφόρος Αμαλίας και η Αμερικής. Το μεγαλύτερο πρόβλημα εντοπίζεται στην κάθοδο της  Βασιλίσσης Σοφίας μετά τους Αμπελόκηπους, έως και την Βασιλέως Κωνσταντίνου.
Η κίνηση στο κέντρο της Αθήνας (ώρα 15:00)
 «Όχι στα νέα Θρησκευτικά», λένε οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι

Στα Προπύλαια από νωρίς έχει στηθεί εξέδρα όπου οι ομιλητές θα αναπτύξουν τα επιχειρήματα τους σχετικά με την αντίθεσή τους στην απόφαση του υπουργείου Παιδείας να αλλάξει το μάθημα των θρησκευτικών. Στην συνέχεια θα ξεκινήσει και πορεία προς της Βουλή όπου θα αποδοθεί ψήφισμα διαμαρτυρίας. Εκεί αυτή την ώρα, μπροστά στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, βρίσκονται και διαμαρτύρωνται πολύτεκνοι.

Στην συγκέντρωση το παρών θα δώσει και ο Αρχιεπίσκοπος Κρήτης Ειρηναίος.

Συγκεκριμένα τα Χριστιανικά σωματεία κατεβαίνουν σε συλλαλητήριο αντιδρώντας στον «πολυθρησκειακό προσανατολισμό» των «Νέων Θρησκευτικών»  και σε συνεργασία με τους θεολογικούς συλλόγους της χώρας αλλά και την ΑΣΠΕ ζητούν να μην προχωρήσει καμία αλλαγή.

Όπως τονίζουν στην ανακοίνωση τους, η ΑΣΠΕ και τα Χριστιανικά Σωματεία τα Νέα Θρησκευτικά έρχονται σε αντίθεση με το Σύνταγμα και τους νόμους της Ελλάδας, υποβαθμίζουν ύπουλα το πρόσωπο του Χριστού και την αλήθεια της Ορθοδοξίας, οδηγούν στην πανθρησκεία και τον αγνωστικισμό και στηρίζουν την άνιση μεταχείριση των ορθοδόξων μαθητών σε σχέση με τις μικρές ομάδες των αλλοθρήσκων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα