20 Απριλίου 2024 / 8:34 πμ
20 Απριλίου 2024 / 8:34 πμ

Μπλόκο των ΜΑΤ στους εργαζόμενους στα νοσοκομεία για να μην πλησιάσουν το Μαξίμου

από fimotro

Δυνάμεις των ΜΑΤ εμποδίζουν αυτήν την ώρα τους εργαζόμενους στα νοσοκομεία, που πραγματοποιούν πορεία διαμαρτυρίας στο κέντρο της Αθήνας, να φτάσουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου.
Αστυνομικοί έχουν σχηματίσει φραγμό στην συμβολή των οδών Λυκείου και Στησιχόρου, στην περιοχή της Ρηγίλλης, κοντά στο Μαξίμου και απαγορεύουν στα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ να πλησιάσουν το γραφείο του πρωθυπουργού.
Σε ανακοίνωσή της η ΠΟΕΔΗΝ δήλωνε πως θα επιβάλλει συνάντηση με τον πρωθυπουργό, καθώς «παρήλθε η προθεσμία» εντός της οποίας η κυβέρνηση είχε δεσμευθεί ότι θα υπάρξει ραντεβού με τους εκπροσώπους της.
«Παρήλθε η προθεσμία που δεσμεύτηκαν για συνάντηση της ΠΟΕΔΗΝ με τον πρωθυπουργό. Θα την επιβάλλουμε», σημείωνε η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, καταγγέλλοντας ότι με τη συμπλήρωση δύο χρόνων κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ συμπληρώθηκαν και δύο χρόνια «ψεύτικες εξαγγελίες για χρηματοδότηση και στελέχωση του ΕΣΥ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα