29 Μαρτίου 2024 / 2:33 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:33 πμ

Μπάλα μόνο στο νότο

από fimotro

Λίγο κρύο έπιασε και οι βόρειοι κλείστηκαν στα σπίτια τους! Αστειεύομαι φυσικά αλλά είναι γεγονός πως αυτό το Σαββατοκύριακο δεν έχει ούτε Μπουντεσλίγκα ούτε Πρέμιερ Λιγκ ούτε Σαμπιονά. Διάβασε ποιές είναι οι νόμιμες εταιρείες στοιχήματος.

Στη Σούπερ Λίγκα ξεχωρίζει το ματς της ΑΕΚ στην Τρίπολη με τον Αστέρα. Η Ένωση πάει από το κακό στο χειρότερο και η καρέκλα του Μοράις τρίζει, ενώ καλά καλά δεν έχει προλάβει να κάτσει. Μετά την αποστολή στην Αρκαδία ίσως έχουμε δραματικές εξελίξεις όσον αφορά στον Πορτογάλο κόουτς. Επίσης, έχουμε ντέρμπι ουραγών στην Ημαθία, εκεί που η Βέροια υποδέχεται τον Ηρακλή. Δικαιολογημένα είναι τα δύο φαβορί για υποβιβασμό, οπότε όποιος χάσει σήμερα σχεδόν καταδικάζεται. Η μέρα ξεκινάει με το Ατρόμητος – Λεβαδειακός.

Στην Ισπανία η αυλαία ανοίγει με το Ρεάλ – Γρανάδα, ένα ματς το οποίο οι Μαδριλένοι αναμένεται να καθαρίσουν σχετικά εύκολα. Οι έτεροι Μαδριλένοι, αυτοί της Ατλέτικο, έχουν δύσκολη έξοδο στην Εϊμπάρ, όμως είναι λογικό να μπαίνουν σαν φαβορί στο παιχνίδι. Το καλύτερο ματς το έχει στις 21:45, καθώς δύο ομάδες υποψήφιες για την φετινή τετράδα, Σοσιεδάδ και Σεβίλλη, διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο “Ανοέτα”. Το Λας Πάλμας – Σπόρτινγκ Χιχόν είναι το πιο αδιάφορο παιχνίδι της ημέρας.

Δύο είναι οι αναμετρήσεις για το Καμπιονάτο. Στις 19:00 η Έμπολι φιλοξενεί την Παλέρμο και στις 21:45 η Νάπολι την Σαμπντόρια. Και στα δύο μυρίζει άσος.

Μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά το betmasters.gr και να διαβάζετε τα καλύτερα προγνωστικά στοιχήματος από έμπειρους tipsters, αλλά και να μοιράζεστε και τις δικές σας προτάσεις με την στοιχηματική μας κοινότητά, μέσω του Live Chat.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα