24 Απριλίου 2024 / 3:40 πμ
24 Απριλίου 2024 / 3:40 πμ

Μιχαλολιάκος στο Newpost: Ούτε μία στο εκατομμύριο συνεργασία με Καρατζαφέρη

από fimotro

Τέλος στην έντονη φημολογία των τελευταίων ωρών περί συνεργασίας της Χρυσής Αυγής με τον Γιώργο Καρατζαφέρη για ενίσχυση της ακροδεξιάς, βάζει ο ΓΓ της Χρυσής Αυγής Νίκος Μιχαλολιάκος.

Όπως μετέδωσαν το πρωί στη ραδιοφωνική εκπομπή «Ακραίως» στον ΣΚΑΪ, οι δημοσιογράφοι Τάκης Χατζής και Γιώργος Παπαχρήστος, τις τελευταίες ημέρες παρατηρείται κινητικότητα στον χώρο της ακροδεξιάς, με τις φήμες να θέλουν την Χρυσή Αυγή να συνεργάζεται με το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη καθώς και άλλες πολιτικές δυνάμεις του χώρου, πλην της “Νεας Δεξιάς” του Φαήλου Κρανιδιώτη. Μάλιστα στην εκπομπή σημειώθηκε και το γεγονός ότι στο τηλεοπτικό κανάλι του κ. Καρατζαφέρη την τελευταία περίοδο οι τόνοι αντιπαράθεσης με την ΧΑ έχουν πέσει, ενισχύοντας έτσι τις φωνές που θέλουν τη δημιουργία ενός συνασπισμού στα δεξιά της Νέας Δημοκρατίας.

Άμεση και έντονη ήταν η αντίδραση του ΓΓ της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου ο οποίος επικοινώνησε με το newpost.gr και ξεκαθάρισε πως δεν τίθεται κανένα θέμα συνεργασίας με τον Γιώργο Καρατζαφέρη.

«Ούτε μία στο εκατομμύριο δεν θα συνεργαστούμε με τον Καρατζαφέρη. Ο άνθρωπος αυτός έχει δοκιμαστεί και έχει αποτύχει. Δεν είναι από τους ανθρώπους που θα συνεργαζόμασταν».

Πηγή : εδώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα