25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

«Μικρή η διαφορά για Βούκοβιτς, θα συμφωνήσουμε με Ολυμπιακό»!

από fimotro

Ο πρόεδρος της Κόνιασπορ, Αχμέτ Σαν με αποκλειστικές δηλώσεις του στο gazzetta.gr επιβεβαίωσε πως πράγματι οι «Αετοί της Ανατολίας» βρίσκονται κοντά σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την παραχώρηση του Σέρβου σέντερ μπακ Γιάγκος Βούκοβιτς. Ο «ισχυρός άνδρας» της τουρκικής ομάδας ισχυρίστηκε πως η ομάδα του δεν ήθελε να παραχωρήσει τον Βούκοβιτς, όμως επιθυμία του τελευταίου είναι να μεταπηδήσει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Μάλιστα παραδέχεται πως η διαφορά στο οικονομικό με τους «ερυθρόλευκους» είναι μικρή και πως το χάσμα που υπάρχει αναμένεται να γεφυρωθεί τις επόμενες μέρες.

«Αυτή τη στιγμή ταξιδεύω. Αυτό που μπορώ να σας πω είναι πως δεχθήκαμε πρόταση από τον Ολυμπιακό για τον Βούκοβιτς. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες μας και δεν θέλουμε να τον πουλήσουμε, όμως ο Βούκοβιτς θέλει να φύγει. Δεν υπάρχει μεγάλη διαφορά σε σχέση με την πρόταση που μας έχει κάνει ο Ολυμπιακός. Νομίζω πως μέσα στην εβδομάδα θα συμφωνήσουμε», ήταν η διαφωτιστική δήλωση του Σαν στο gazzetta.gr.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα