20 Απριλίου 2024 / 10:07 πμ
20 Απριλίου 2024 / 10:07 πμ

Μια παρά… φύση συγκυβέρνηση οδηγεί τη χώρα σε αδιέξοδο (βίντεο)

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Αγαπητό Fimotro,

Δεν γνωρίζω, πως οι Έλληνες είχαν φανταστεί τη ζωή τους, ψηφίζοντας τον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο που συγκυβερνούν, και αν νιώθουν δικαιωμένοι ή προδομένοι με τα όσα συμβαίνουν στη χώρα μας η εξαπατήθηκαν από τις υποσχέσεις…

Εκείνο που μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα, είναι ότι αυτή η κυβέρνηση είναι μια παρά… φύση συνεργασία που δεν έχει προηγούμενο. Τι σχέση μπορεί να έχει μια αριστερή ιδεολογία(υποτίθεται)με βαθιές ταξικές ρίζες κρατισμού και αριστερούς ηγέτες που έδρασαν στα βουνά για μια κομουνιστική «δημοκρατία», με έναν Πάνο Καμμένο που είναι ακριβώς στην αντίπερα όχθη;

Η γλύκα όμως της εξουσίας και τα υψηλά αξιώματα δεν έχουν αναστολές, φόβο η ντροπή. Η νομή της εξουσίας ενώνει και δυναμώνει, δημιουργεί φιλίες, ακόμα και αν είναι καταστροφικές για την ίδια τη χώρα. Ποτέ στο παρελθόν δεν νομίζω να υπήρξε πρωθυπουργός που να είπε τόσα πολλά ψέματα και να έκανε τόσες πολλές κολοτούμπες, στα δύο χρόνια διακυβέρνησης.

Το μόνο που μπορώ να ρωτήσω, χωρίς να πάρω απάντηση είναι: αν ήταν καλύτερα με την κυβέρνηση Σαμαρα-Βενιζέλου η σήμερα με Τσίπρα-Καμμένο. Όσο για την κυβέρνηση Παπανδρέου και τα «λεφτά υπάρχουν» που έφερε το ΔΝΤ θα έπρεπε να δικαστεί για «εσχάτη προδοσία».

Εκείνο που μπορώ να πω με βεβαιότητα είναι, ότι κανένα μέτρο από όσα είχε υποσχεθεί δεν υλοποίησε, και έκανε ακριβώς τα αντίθετα. Κάτι που δεν θα μπορούσε να κάνει μια κυβέρνηση της δεξιάς. Με δυο λόγια η αξιολόγηση και συμφωνία έχει βαλτώσει. Οι ιδιωτικοποιήσεις, βρίσκονται στον αέρα. Αεροδρόμια, λιμάνια, ενεργειακά, εργασιακά, στο στόχαστρο των στελεχών και συνδικαλιστών του ΣΥΡΙΖΑ. Αντιεξουσιαστές, αναρχικοί και κάθε είδους «απόβλητο» βάλει εναντίον του κοινωνικού ιστού της χώρας. Στα δύο χρόνια διακυβέρνησης, ανάπτυξη και επενδύσεις που υποσχόταν καπούτ!!! Στον ήδη υπερχρεωμένο δανεισμό προσέθεσε επιπλέον 80 δις ευρώ.

Ο Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται ότι ζει σε έναν γυάλινο κόσμο ανήμπορος να αντιδράσει, περιφερόμενος ανά την επικράτεια η στο εξωτερικό απολαμβάνοντας τη δόξα της εξουσίας!!!

Βρυξέλλες και Ευρωπαίοι ηγέτες, έχουν αποσύρει πλέον την εμπιστοσύνη τους για τα όσα λέει και πράττει. Ουσιαστικά του έχουν γυρίσει την πλάτη, αγνοώντας ακόμη και τις επιστολές που τους αποστέλλει, ζητώντας συμπαράσταση και αλληλεγγύη, όπως έγινε και στη Ρώμη.

Βλέποντας όμως ότι ο χρόνος του τελειώνει, το έριξε στα ταξίδια και τα εγκαίνια έργων για να αποσπάσει την προσοχή της κοινωνίας από την φτώχεια και την τραγωδία που την οδηγεί.

Από τη μία μεταβαίνει στην Ιερουσαλήμ για τα εγκαίνια στο πατριαρχείο, ενώ δεν έχει καμία σχέση με τον χριστιανισμό και τη θρησκεία. Εγκαινιάζει το μουσείο Μπελογιάννη, κρατώντας ένα γαρύφαλλο, σήμα κατατεθέν του Μπελογιάννη ως γνήσιος «κομουνιστής», ενώ συγκροτεί προανακριτική επιτροπή για σκάνδαλα πολιτικών προηγούμενων κυβερνήσεων και ετοιμάζει αναθεώρηση Συντάγματος, με σκοπό τον αποπροσανατολισμό και εκλογικά οφέλη.

Σε λίγες μέρες μεταβαίνει στη Θεσσαλία για να εγκαινιάσει τη σήραγγα των Τεμπών. Αργότερα για τον ίδιο σκοπό (7 Απριλίου) στην Πελοπόννησο για τα εγκαίνια νέου αυτοκινητόδρομου και έχουμε συνέχεια.

Όλα αυτά, λέτε να είναι η αρχή μιας προσχεδιασμένης απόδρασης μέσα από εκλογές-η οικουμενική κυβέρνηση-προσπαθώντας να περισώσει ότι μπορεί, βλέποντας την δημοσκοπική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ και την καταψήφιση της όποιας συμφωνίας στη βουλή από διαφωνούντες βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;

Η ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ και τα εργασιακά, δημιουργούν τους πρώτους κραδασμούς στην Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ οι 53 σήκωσαν κεφάλι. Το ίδιο συμβαίνει και με τους ΑΝ-ΕΛ. Έτσι δύσκολα φαίνεται θα περάσουν τα σκληρά μέτρα από τη βουλή, με οποιοδήποτε εκλεπτυσμένο μαζάζ!

Ας θυμηθούμε όμως μερικά από τα μεγαλύτερα ψέματα του Αλέξη Τσίπρα, τι έλεγε και τι έκανε τα δυο χρόνια διακυβέρνησης, και εσείς βγάλτε τα συμπερασματά σας. Λέγοντας μάλιστα, ότι θα είναι αναξιόπιστος εάν δεν τα υλοποιήσει… Πιστεύετε ότι αξίζει η Ελλάδα να έχει έναν «ψεύτη» πρωθυπουργό;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα