29 Μαρτίου 2024 / 9:42 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 9:42 πμ

Μια γυναίκα επέζησε από την πτώση του ελικοπτέρου!

από fimotro

Τέσσερις επιβαίνοντες είναι νεκροί και μία γυναίκα είναι βαριά τραυματισμένη και μεταφέρεται στο νοσοκομείο από τη συντριβή στρατιωτικού ελικοπτέρου τύπου Χιούι σε δύσβατη περιοχή στην Ελασσόνα. Σύμφωνα με ενημερωτικό σημείωμα από το ΓΕΕΘΑ «το ελικόπτερο του Στρατού Ξηρας τύπου UH-1H (Χιούι) εντοπίστηκε στην περιοχή Σαρανταπόρου Ελασσόνας. Μέσα διάσωσης βρίσκονται στην περιοχή. Εξελίξεις γνωστοποιηθούν με νεότερο».

Το protothema.gr μετέδωσε από τις 11 την πληροφορία ότι μια κοπέλα, μέλος του πληρώματος του ελικοπτέρου, εντοπίστηκε ζωντανή. Τις πληροφορίες που επιβεβαιώθηκαν και από το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας μετέδωσε λίγο αργότερα και η ιστοσελίδα Kozanimedia αναφέροντας ότι στο μοιραίο ελικόπτερο έχει βρεθεί βαριά τραυματισμένη μια γυναίκα, την οποία ήδη έχει παραλάβει ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ακριβώς στις 11:30 ανώτατος αξιωματικός του υπουργείου Εθνικής Άμυνας είπε στο protothema.gr ότι από την πτώση του ελικοπτέρου έχασαν τη ζωή τους τέσσερις από τους πέντε επιβαίνοντες. Ζωντανή ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του Χιούι μια κοπέλα, μέλος του ελικοπτέρου. Κατά τις πρώτες πληροφορίες που δίδονται από το ΕΚΑΒ, η κοπέλα έχει κάταγμα λεκάνης και μεταφέρεται αυτή την ώρα με Super Puma στο 424 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης για να υποβληθεί σε εξετάσεις και να ελεγχθεί ότι δεν έχει εσωτερική αιμορραγία.

Μεταξύ των τεσσάρων επιβαινόντων που έχασαν τη ζωή τους από την συντριβή του μοιραίου Χιούι είναι ο υποστράτηγος Γιάννης Τζανιδάκης, που πριν λίγες ημέρες είχε αναλάβει τα νέα καθήκοντά του ως υποδιοικητής της 1ης Στρατιάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα