29 Μαρτίου 2024 / 1:49 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:49 μμ

Μη δουλεύετε τον κόσμο με το ΕΣΡ – διάσκεψη προέδρων : Μάλτα γιοκ!

από fimotro

Γράφει ο Κ.Π.

([email protected])

Τι έχουμε διαβάσει όλες αυτές τις μέρες για τη μη συγκρότηση του ΕΣΡ, στον Τύπου, τα διάφορα blogs και sites, σου φεύγει το «τσερβέλο». Για όλα φταίει η ΝΔ. Αυτό το κακό παιδί που δεν επιθυμεί τη συναίνεση και θέλει να ρίξει την κυβέρνηση(!).

Από την άλλη το Μαξίμου με τα «παπαγαλάκια» που διαθέτει κάνει τη δική του προπαγάνδα και επίθεση στη ΝΔ. Όλα αυτά βέβαια σε μια ευνομούμενη χώρα θα κινούντο στο χώρο της φαντασίας. Στην Ελλάδα όμως είναι μια πραγματικότητα. Ακόμη και δημοσκόπηση έγινε για το εάν ο Ελληνικός λαός θέλει συγκρότηση ΕΣΡ η όχι, την ώρα που ζει κάτω από τα όρια της φτώχιας, το πρόβλημα του είναι εάν συγκροτηθεί ΕΣΡ.

Μάλιστα 7 στους 10 λένε οι δημοσκοπήσεις επιθυμούν τη συγκρότηση του ΕΣΡ. Εσείς οι δημοσκόποι και αυτοί που σας πληρώνουν αφήστε την κοροϊδία και μην δουλεύεται τον κόσμο. Αυτός δεν έχει να φάει και εσείς του μιλάτε για ΕΣΡ. Τους ρωτήσατε πρώτα-πρώτα όλους αυτούς που σας δίνουν τις απαντήσεις εάν γνωρίζουν τι είναι το ΕΣΡ και τι αρμοδιότητες έχει;

Η κυβέρνηση έκανε έναν διαγωνισμό «παρωδία», πήρε χρήματα από τους νέους υπερθεματιστές και τώρα που το ΣτΕ τα ακύρωσε όλα, προσπαθεί να βρει σωσίβιο μέσα από το ΕΣΡ, που θέλει να ελέγξει. Αυτή είναι η αλήθεια. Το πρόβλημα λοιπόν είναι του Μαξίμου που το δημιούργησε και όχι της ΝΔ. Και η συγκρότηση μιας ανεξάρτητης αρχής, δεν είναι θέμα προσώπων αλλά ουσίας, αρχών και νομιμότητας.

Με «δολώματα» και ψευτοβεβαιώσεις προσωρινών αδειών που επιδιώκει δεν λύνεται το θέμα. Αντίθετα θα δημιουργήσει πρόσθετα προβλήματα. Η λύση είναι να ξεκινήσουν όλα από μηδενική βάση με τη συναίνεση της ΝΔ. Οποιαδήποτε άλλη λύση θα διαιωνίζουν το πρόβλημα.

Ο πρόεδρος της βουλής μετέφερε τη διάσκεψη των προέδρων από τις 11 σήμερα το πρωί για τις 15:00 ώρα σήμερα το απόγευμα πιστεύοντας ότι θα πείσει τη ΝΔ να συναινέσει.

Πρόεδρε αν έχεις κάτι πιο σοβαρό να ασχοληθείς κάντο. Μην σπαταλάς άδικα το χρόνο σου. Εκτός εάν ο τσάρος των Media και της ψηφιακής πολιτικής, αποφασίσει να αποσύρει το ν.4339/15, ταπεινωμένος και απομονωμένος ζητώντας μια μεγάλη συγνώμη. Αλλιώς «Μάλτα γιόκ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα