25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Μητσοτάκης: Χρειάζεται νέο ξεκίνημα για την πραγματική άνοιξη της Ελλάδας

από fimotro

«Χρειάζεται ένα νέο ξεκίνημα για την πραγματική άνοιξη της Ελλάδας, γιατί αξίζουμε και μπορούμε καλύτερα», τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στο σημερινό του μήνυμα για την Πρωτομαγιά.

Με αφορμή και το θάνατο των δύο εργαζομένων στο δήμο της Τήνου χθες ο επικεφαλής της ΝΔ υπογράμμισε ότι στόχος του είναι να στηρίξει τον διαχρονικό αγώνα των εργαζομένων για καλύτερες συνθήκες εργασίας και αξιοπρεπείς αμοιβές.

Ο αγώνας, σημειώνει, θα επιτευχθεί μόνο με δραστική μείωση των φόρων και προσέλκυση επενδύσεων, κάτι που αδυνατεί να αντιληφθεί, πόσο μάλλον να κάνει πράξη, η σημερινή κυβέρνηση.

Παράλληλα ο κ Μητσοτάκης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τις οικογένειες των δύο υπαλλήλων που έχασαν τη ζωή τους εν ώρα εργασίας.

Τόνισε ότι ο τόσο άδικος χαμός τους πρέπει να κινητοποιήσει την Πολιτεία για τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας που οφείλει να παρέχει σε όλους τους εργαζομένους της και κυρίως σε όσους η δουλειά τους εγκυμονεί, από τη φύση της, μεγαλύτερους κινδύνους.

Ο κ Μητσοτάκης ολοκληρώνει το μήνυμά του για την Πρωτομαγιά λέγοντας πως στη φετινή επέτειο η ΝΔ προτείνει και δεσμεύεται για ανάπτυξη για τη χώρα, χειροπιαστές λύσεις για τους εργαζόμενους, έμπρακτη στήριξη στους άνεργους και τους πιο αδύναμους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα