29 Μαρτίου 2024 / 12:26 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:26 μμ

Μητσοτάκης: Σήμερα περισσότερο από ποτέ απαραίτητο να συνεννοηθούμε στα μεγάλα και στα δύσκολα

από fimotro

Στον χαιρετισμό του στο συνέδριο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναφέρθηκε στη συνεργασία του ΠΑΣΟΚ με τη ΝΔ την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο και έκανε ειδική μνεία στη συνεργασία που είχε με τη Φώφη Γεννηματά στο πλαίσιο της κυβέρνησης Σαμαρά- Βενιζέλου.

Ο πρόεδρος της ΝΔ εστίασε τα πυρά του στον ακραίο λαϊκισμό των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, με μόνο στόχο την εξουσία. «Γι’ αυτό συκοφαντούν τους αντιπάλους τους και διχάζουν την κοινωνία» επισήμανε.

Και προσέθεσε: «Η κοινωνία αναζητά την άλλη πρόταση και είναι πρόθυμη να ακούσει», ενώ στάθηκε και αυτός με τη σειρά του στα πρόσφατα εκλογικά αποτελέσματα σε ευρωπαϊκές χώρες.

«Παρά την πόλωση κάναμε το καθήκον μας» υπογράμμισε και μίλησε για εθνική συναίνεση για λύσεις στην κρίση και στη συνταγματική αναθεώρηση. «Η συναίνεση είναι επιλογή και όχι παγίδα για τον αντίπαλό μας, προϋπόθεση είναι φύγει η χειρότερη κυβέρνηση που γνώρισε η χώρα από τη μεταπολίτευση και μετά» τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ.

«Έχουμε αποδείξει ότι, όταν οι συνθήκες το απαιτήσουν, τα κόμματά μας κάνουν τις απαραίτητες υπερβάσεις. Η χώρα χρειάζεται μια ισχυρή κεντροαριστερή πρόταση, είναι στοιχείο ισορροπίας» κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα