19 Μαρτίου 2024 / 6:58 πμ
19 Μαρτίου 2024 / 6:58 πμ

Μητσοτάκης: Κόσμημα το νοσοκομείο Παπαγεωργίου για τη Βόρεια Ελλάδα

από fimotro

Η υποστελέχωση και η έλλειψη προσωπικού αποτελoύν εμπόδια στη λειτουργία, πρωί και απόγευμα, του άριστου εξοπλισμού που διαθέτει το «Παπαγεωργίου» ανέφερε ο πρόεδρος του νοσοκομείου, Βασίλης Παπάς, ενημερώνοντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος επισκέφτηκε σήμερα το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που είχε ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης με τη διοίκηση και τους εργαζόμενους του νοσοκομείου, πληροφορήθηκε ότι η αναμονή για χειρουργικές επεμβάσεις φτάνει μέχρι και τα δύο χρόνια, παρότι διαθέτει 28 χειρουργικές αίθουσες, οι οποίες, όμως, δεν λειτουργούν στο σύνολό τους λόγω έλλειψης προσωπικού.

Εκπρόσωποι του σωματείου εργαζομένων τόνισαν ότι στις εφημερίες προσέρχονται 1.200-1.300 άτομα, οι τετράκλινοι θάλαμοι μετατρέπονται σε οκτάκλινους και υπάρχει ανάγκη στελέχωσης του νοσοκομείου με προσωπικό.

Ο πρόεδρος της ΝΔ είχε μία σύντομη συνομιλία με τον κ. Νικόλαο Παπαγεωργίου, ο οποίος μαζί με τον αδελφό του, Λεωνίδα, ίδρυσε το νοσοκομείο «Παπαγεωργίου».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα