29 Μαρτίου 2024 / 7:12 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 7:12 πμ

Μητσοτάκης κατά Σαββίδη για στημένο τελικό και πέτσινο πέναλτι!

από fimotro

Για πρώτη φορά ένας τόσο καλά στημένος τελικός απασχολεί το πολιτικό σύστημα και όχι μόνο. Για ένα ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει πάρει την κατιούσα και έναν θλιβερό τελικό Κυπέλλου μίλησε στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ ο Κυριάκος Μητσοτάκης χαρακτηρίζοντας «πέτσινο» το γκολ νίκης του ΠΑΟΚ.

Ένα παιχνίδι που δεν έπρεπε ποτέ να διεξαχθεί, με πρωταγωνιστές χούλιγκαν υπό την ανοχή της πολιτείας χαρακτήρισε τον τελικό Κυπέλλου ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ. Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας μίλησε για ένα θλιβερό σκηνικό στο Πανθεσσαλικό και έναν τελικό που κρίθηκε από «πέτσινο» γκολ .  «Είδα τον αγώνα (σ.σ. τον τελικό Κυπέλλου) και στενοχωρήθηκα. Εγώ είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά όχι οπαδός. Μου αρέσει το ποδόσφαιρο. Η εικόνα του τελικού ήταν θλιβερή, με ένα ακατάλληλο γήπεδο, ένα ματς που δεν έπρεπε να διεξαχθεί τελικά. Στο γήπεδο ήταν μόνο χούλιγκαν και από τη μία και από την άλλη πλευρά. Δε θα σταθώ στη διαιτησία. Αυτή η εικόνα δεν τιμά το ελληνικό ποδόσφαιρο που έχει πάρει για τα καλά την κατιούσα. Σκεφτόμουν ποιο νέο παιδί, που αγαπά το ποδόσφαιρο, θα θελήσει να δει αυτό το θέαμα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν είναι πια ένα ελκυστικό προϊόν και αυτό δεν το αντιλαμβάνονται οι ομάδες, αλλά και η πολιτεία που για να διεξαχθεί το παιχνίδι σφύριζε αδιάφορα», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Είμαι φίλαθλος του Ολυμπιακού, αλλά έχω πάει στην Τούμπα 17 ετών. Ο ΠΑΟΚ μάλλον είχε καλύτερη ομάδα από την ΑΕΚ εφέτος. Άρα δε χρειαζόταν ένα “πέτσινο γκολ” για να κερδίσει. Η όποια παράγκα πριονίζει το κλαδί πάνω στο οποίο όλοι καθόμαστε ως φίλαθλοι, καθώς το ποδοσφαιρικό προϊόν υπονομεύεται από πιθανές παρεμβάσεις στη Δικαιοσύνη, από το ότι δεν μπορούν οικογένειες με παιδιά να πάνε γήπεδο και άρα κόβονται λιγότερα εισιτήρια, από το ότι δε θα μπορούμε να πάμε στο Champions League και άρα λιγότερα έσοδα», συμπλήρωσε κάνοντας αναφορά στις ευθύνες της πολιτείας και των παραγόντων του ποδοσφαίρου.

Μαξίμου για Μητσοτάκη: Αντε και στη… Δίκη της Δευτέρας!

«Ο κ. Μητσοτάκης τελικά δεν βγήκε σε “πρωινάδικο”, όπως είχαμε προβλέψει προχθές, αλλά σε πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή για να καταγγείλει ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με “πέτσινο” γκολ στον προχθεσινό τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας», σχολιάζει το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού. «Το γαρ πολύ της απελπισίας γεννά παραφροσύνη. Άντε και στην Αθλητική Κυριακή ή στη Δίκη της Δευτέρας!», καταλήγει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα