23 Απριλίου 2024 / 12:37 μμ
23 Απριλίου 2024 / 12:37 μμ

Με τους τελειωμένους παίκτες και προπονητή που έχει ο Ολυμπιακός, έκανε την ΑΕΚ φαβορί από σήμερα!

από fimotro

Με τα χάλια που έχει σε επίπεδο παικτών και προπονητή ο Ολυμπιακός, έτσι όπως παίζει η ΑΕΚ χωρίς να εντυπωσιάζει κανένα, αλλά με το να παίρνει κρίσιμους βαθμούς όλα μπορεί να συμβούν. Ακόμα και να πάρει το πρωτάθλημα με τα χάλια των Πειραιωτών με μετεγγραφές της πλάκας και τον Λεμονή να τον έχουν κάνει να νομίζει ότι έγινε… Μουρίνιο! Αν και τη νίκη της μέσα στον Πανιώνιο επισκίασε ο σοβαρότατος τραυματισμός του Μάνταλου, εν τούτοις η ΑΕΚ με το 1/10 του μπάτζετ που έχει ο Ολυμπιακός πήρε μια δύσκολη νίκη μέσα στη Νέα Σμύρνη. Πήρε στις πλάτες του την ΑΕΚ ο Σέρχιο Αραούχο! Ο Αργεντινός «ξεκόλλησε» την Ένωση στη Νέα Σμύρνη και με γκολ στο 81ο λεπτό «καθάρισε» τον Πανιώνιο (1-0).

Πολύ καλύτεροι οι κιτρινόμαυροι στην Πλατεία. Δεν απειλήθηκαν σχεδόν καθόλου από τους «μπερδεμένους» κυανέρυθρους και θα μπορούσαν να είχαν προηγηθεί πολύ νωρίτερα, όμως ο Κότνικ με μεγάλες επεμβάσεις κρατούσε «όρθια» την ομάδα του (35’, 36’, 73’). Η Ένωση ζήτησε πέναλτι στο 31’, το οποίο θα μπορούσε να της δώσει ο διαιτητής, καθώς ο Μπανανά βρήκε τον Μάνταλο σε μονομαχία εντός περιοχής. Διαμαρτύρεται όμως και ο Πανιώνιος. Άτυχες και οι δύο ομάδες λόγω των τραυματισμών. Ο Πανιώνιος «έχασε» τον Γεσίλ, ενώ η ΑΕΚ τους Τσόσιτς και Μάνταλο.

Εάν δεν βελτιλωθεί ο Ολυμπιακός, που μάλλον δεν πρόκειται να παίξει ποδόσφαιρο με τους γελοίους ποδοσφαιριστές που έχει και με προπονητή της πλάκας, όλα μπορεί να συμβούν. Ακόμα και να πάρει το πρωτάθλημα η ΑΕΚ με μια πολύ μέτρια ομάδα, αλλά λίγο καλύτερη από τους άλλους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα