29 Μαρτίου 2024 / 12:13 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 12:13 μμ

Με τον επιχειρηματία Ε. Μυτιληναίο θα συναντηθεί στην Αθήνα ο Αμερικανός ΥΠΟΙΚ

από fimotro

Στην Αθήνα θα βρίσκεται στις 28 με 29 Ιουνίου ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Τζακ Λιου, στο πλαίσιο του συνεδρίου του Economist, όπου και θα έχει και μία τετ α τετ συνάντηση και συζήτηση με τον πρόεδρο του Ομίλου Μυτιληναίου, τον Ευάγγελο Μυτιληναίο.

Ο κ. Λιου, υπουργός Οικονομικών στις κυβερνήσεις του Μπάρακ Ομπάμα, έχει στηρίξει τις θέσεις της Ελλάδας σε ό,τι αφορά στο χρέος κι έχει εικόνα από πρώτο χέρι της οικονομικής κατάστασης της χώρας. Από την άλλη μεριά, ο κ. Mυτιληναίος είναι ένας επιχειρηματίας που επίσης είναι σε θέση να γνωρίζει την πραγματική οικονομία της Ελλάδας.

Οι δραστηριότητες του ομίλου είναι κατά βάση εξωστρεφείς, οι εταιρίες του βρίσκονται στη φάση του μετασχηματισμού, ώστε από ένας οικογενειακός οργανισμός να μετατραπεί σε ένας πολυεθνικός, και συνεπώς ο κ. Mυτιληναίος γνωρίζει και το παγκόσμιο οικονομικό σκηνικό.

Οι κ.κ. Λιου και Μυτιληναίος ΜΥΤΙΛ +0,53% θα συναντηθούν και θα συζητήσουν δημόσια στις 29 Ιουνίου, σε ένα ειδικό πάνελ που έχουν ετοιμάσει οι διοργανωτές του συνεδρίου του Economist.

Η ατζέντα, με κύριο θέμα “οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει η παγκόσμια οικονομία”, δίνει την ευκαιρία στους κ. Λιου και Μυτιληναίο να συζητήσουν για τις υπερατλαντικές σχέσεις, τις επιπτώσεις από το Brexit και φυσικά για το αν η ελληνική οικονομία βρίσκεται στον σωστό δρόμο για την ανάπτυξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα