25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Με τιμές αρχηγού κράτους ο αποχαιρετισμός στον Στεφανόπουλο

από fimotro
Στον Ιερό Ναό του Αγίου Δημητρίου Παλαιού Ψυχικού με τιμές αρχηγού κράτους και δημοσία δαπάνη έγινε η εξόδιος ακολουθία για τον πρώην Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κωστή Στεφανόπουλο. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο αρχηγός της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης, ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, ο ΓΓ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, πρώην υπουργοί και βουλευτές, καθώς και πλήθος κόσμου.
 

Στο προαύλιο του ναού τιμές απέδωσε άγημα της Προεδρικής Φρουράς ενώ από το πυροβολείο του λόφου του Λυκαβηττού, έπεσαν είκοσι ένας τιμητικοί κανονιοβολισμοί.

 

Με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών, Πάνου Σκουρλέτη, έως και αύριο, ημέρα της κηδείας του, θα τηρηθεί δημόσιο πένθος και οι σημαίες των δημοσίων καταστημάτων θα κυματίζουν μεσίστιες.

 

Από την Προεδρία της Δημοκρατίας ανακοινώθηκε πως σήμερα Τρίτη και αύριο Τετάρτη, θα υπάρχει βιβλίο συλλυπητηρίων για τον θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Στεφανόπουλου.

 

Κατόπιν επιθυμίας της οικογένειάς του θα ταφεί στην ιδιαίτερη πατρίδα του την Πάτρα.

 
 

Ο Κωστής Στεφανόπουλος έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 90 ετών το βράδυ της Κυριακής στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν» μετά από τετραήμερη νοσηλεία.

 
 

Το βιβλίο συλλυπητηρίων του Προεδρικού Μεγάρου για το θάνατο του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας.

 
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα