18 Απριλίου 2024 / 6:30 πμ
18 Απριλίου 2024 / 6:30 πμ

Με τα ψευδώνυμα “Μάξιμος Σαράφης” και “Αικατερίνη Κελέση” κατέθεσαν οι ανώνυμοι μάρτυρες

από fimotro

Οι τρεις ανώνυμοι μάρτυρες έβαλαν φωτιά στο πολιτικό σκηνικό με τους εμπλεκόμενους από αυτούς πολιτικούς να κάνουν λόγο για “κουκουλοφόρους”. Οι δύο εκ των τριών μαρτύρων (δυο άνδρες και μια γυναίκα) αναφέρονται με τα ψευδώνυμα «Μάξιμος Σαράφης» και «Αικατερίνη Κελέση».

Οι μάρτυρες με τα ψευδώνυμα έδωσαν καταθέσεις που κατά πολλούς δεν παραπέμπουν σε “απλούς οδηγούς”, αλλά σε άτομα που γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα. Πολλοί λένε μάλιστα ότι γνωρίζουν καλά τον χώρο του φαρμάκου και εικάζουν ότι μπορεί να πρόκειται ακόμη και για άτομα που δρουν στη βάση του ανταγωνισμού προς τη Novartis.

Οι καταθέσεις των «Μάξιμου Σαράφη» και «Αικατερίνης Κελέση» αλλά και του τρίτου μάρτυρα κάνουν λόγο ακόμη και για βαλιτσάκι με ροδάκια το οποίο μπήκε στο Μέγαρο Μαξίμου και περιείχε μοβ, κίτρινα και πράσινα χαρτονομίσματα. Γίνεται λόγος στις ίδιες καταθέσεις για λεφτά σε σακούλες και σε κίτρινους φακέλους, για μια διαφημιστική εταιρεία, αλλά και μαύρο χρήμα χέρι με χέρι.

Τα ποσά που έχουν αναφερθεί από τους μάρτυρες με ψευδώνυμο είναι άλλοτε 100.000, άλλοτε 120.000 (που μπήκαν σε σακάκι) και άλλοτε 1.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα