28 Μαρτίου 2024 / 4:42 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 4:42 μμ

Με καλώδια της ΔΕΗ ήρθε σε επαφή το ελικόπτερο πριν συντριβεί στο έδαφος

από fimotro

Δύο άτομα έχασαν τη ζωή τους κατά την πτώση ιδιωτικού ψεκαστικού ελικοπτέρου, λίγο πριν τις 10 το πρωί στον υδροβιότοπο στον Σχοινιά.

Στο ελικόπτερο, σύμφωνα με την Πυροσβεστική, επέβαιναν τρία άτομα, εκ των οποίων το ένα απεγκλωβίστηκε από κατοίκους της περιοχής που πήγαν στο σημείο και τον μετέφεραν σε νοσοκομείο. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής κατάσταση της υγείας του.

Τα άλλα δύο άτομα απεγκλωβίστηκαν από τους Πυροσβέστες, νεκρά. Οι πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες κάνουν λόγο πως το ελικόπτερο έπεσε πάνω του καλώδια της ΔΕΗ, ενώ αναμένεται να διερευνηθούν τα ακριβή αίτια της νέας αυτής τραγωδίας.

​Στο σημείο έσπευσαν εννέα οχήματα με 29 Πυροσβέστες, οι οποίοι έστησαν γιγάντια επιχείρηση, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τους επιβαίνοντες.

Εν τω μεταξύ, όπως έγινε γνωστό, το ελικόπτερο συμμετείχε σε πρόγραμμα ψεκασμών της αντιπεριφέρειας Ανατολικής Αττικής για την καταπολέμηση των κουνουπιών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα