24 Απριλίου 2024
24 Απριλίου 2024

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση για το πρόγραμμα “Youth Guarantee” στη Θεσσαλονίκη

από fimotro

Το Εθνικό Συμβούλιο Νεολαίας συνεχίζοντας το ταξίδι ενημέρωσης μαζί με τον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού ∆υναμικού (ΟΑΕΔ) και το Υπουργείο Εργασίας Και Κοινωνικής Ασφάλισης για το πρόγραμμα “Υouth Guarantee: Three steps to finding a job” στη χώρα μας, ολοκλήρωσε με τεράστια επιτυχία την εκδήλωση στις εγκαταστάσεις της φιλόξενης ΧΑΝΘ στη Θεσσαλονίκη. Την εκδήλωση, εκτός από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ. Απόστολο Τζιτζικώστα, τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Γιάννη Μπουτάρη, τη Διοικήτρια του ΟΑΕΔ κα. Μαρία Καραμεσίνη και εκπροσώπους κρατικών οργανισμών αγκάλιασαν και μεγάλες εταιρίες που δραστηριοποιούνται στη Βόρεια Ελλάδα οι οποίες παρουσίασαν το έργο τους καθώς και τις κενές θέσεις εργασίας οι οποίες αφορούν τους νέους της Χώρας μας.
Το ενδιαφέρον συγκέντρωσε και η ομιλία του προέδρου του Ε.ΣΥ.Ν. κ. Αρμόδιου Δρίκου που αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις καλές πρακτικές εφαρμογής του προγράμματος και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες άλλα και τον ρόλο που θα πρέπει να έχει ο νέος στην Ελλάδα του σήμερα.
Σημαντικό σημείο της επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Ε.ΣΥ.Ν. στη Θεσσαλονίκη ήταν και η πραγματοποίηση της 1ης Συνάντησης Εργασίας με τη νεοσυσταθείσα Γραμματεία Βορείου Ελλάδος. Νέες και νέοι, με φρέσκες ιδέες και όραμα για το μέλλον, από πολλές οργανώσεις της κοινωνίας των πολιτών αγκάλιασαν την πρωτοβουλία δημιουργίας της συγκεκριμένης γραμματείας. Σε λίγες ημέρες θα ανακοινωθούν και τα ονόματα της γραμματείας αφού εγκριθούν από την εκτελεστική επιτροπή του Ε.ΣΥ.Ν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα