25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Με ανανεωμένο πρόγραμμα ο North 98

από fimotro

Δυναμικά επιστρέφει στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης με την νέα χρονιά ο ραδιοφωνικός σταθμός North98, ο δικός σας σταθμός!

Από τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου 2017, το ανανεωμένο πρόγραμμα του North98 από Δευτέρα έως Παρασκευή διαμορφώνεται ως εξής:

  • 00- 10.00, «Πρωινή Ενημέρωση», με το δημοσιογράφο Βαγγέλη Γιακουμή.

Ένα πλούσιο ενημερωτικό μαγκαζίνο για τα πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά δρώμενα της πόλης.  Για την πληρέστερη και τεκμηριωμένη ενημέρωση των ακροατών στην εκπομπή θα φιλοξενούνται ειδικές θεματικές ενότητες, με καταξιωμένα στελέχη του επιχειρείν, της οικονομίας και της κοινωνίας, μεταφέροντας την εμπειρία τους και δίνοντας απαντήσεις σε κρίσιμα και χρήσιμα ερωτήματα.

10-13.00, «Make my day», με τη ραδιοφωνική παραγωγό, Βαλέρια Γκάνα. Νέα από τη showbiz, beauty tips, συνταγές, προτάσεις για εξόδους και αγορές, αλλά και … δυνατή μουσική.

Όλες οι μεγάλες μουσικές επιτυχίες από νωρίς το πρωί στον αέρα του North98. Συντονιστείτε!

  • 00 – 16.00

«Μεσημεριανό Σου Σου» με τους ραδιοφωνικούς παραγωγούς Δημήτρη Γαλανίδη και Πωλίνα Τρυγωνίδου.

Το πιο ανατρεπτικό, απρόβλεπτο, «αταίριαστο», απογειωτικό ζευγάρι των ερτζιανών της Θεσσαλονίκης είναι εδώ και αναστατώνει τα μεσημέρια σας!

  • 00 -19.00, «Alexs world»

Χιούμορ, σάτιρα, δυνατή μουσική και πολλή … ένταση. Ένα ραδιοφωνικό μουσικό πάρτι ξεκινά κάθε απόγευμα στο στούντιο του North98 από τον μετρ του είδους, Dj Abart! Από τα decks της Νέας Υόρκης, στην Πλατεία Αριστοτέλους, ο Αλέξανδρος Αμπαρτσίδης είναι εδώ για να «βάλει φωτιά» στα απογεύματα της πόλης.

Και…

  • 00 – 4.00 το πρωί, κάθε Σάββατο βράδυ το Party Zone επιστρέφει!

Ανοίξτε την ένταση και ετοιμαστείτε! Οι καλύτεροι dj’s της χώρας στο μεγαλύτερο χορευτικό ραδιοφωνικό μαραθώνιο κάθε Σάββατο βράδυ είναι κοντά σας. Το πάρτι ανοίγει ο Ανέστης Μενεξές, τη σκυτάλη παίρνει ο Ζαφείρης Λογοθετίδης και ακολουθεί ο Νίκος Σουλιώτης.

Οι μεγαλύτερες ελληνικές επιτυχίες, τα καλύτερα remix και τα πιο αγαπημένα σας τραγούδια είναι μόνο εδώ. Μην το χάσετε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα