28 Μαρτίου 2024 / 8:08 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 8:08 μμ

Μετατίθενται οι διοικητές των δύο Ελλήνων στρατιωτικών που συνέλαβαν οι Τούρκοι

από fimotro

Σε άλλες θέσεις μετατίθενται ο διοικητής της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού και ο επικεφαλής της 3ης Ορεινής Ταξιαρχίας “Ρίμινι”, στις οποίες ανήκουν οι δύο Έλληνες στρατιωτικοί που κρατούνται στην Αδριανούπολη.

Σύμφωνα με το onalert.gr, ο υποστράτηγος Δημήτριος Μπονώρας και ο ταξίαρχος Ανδρέας Φλωράτος, που ήταν επικεφαλής των δύο κρίσιμων σχηματισμών, αποχωρούν από τα έως τώρα πόστα τους.

Έτσι ο υποστράτηγος Μπονώρας, από την 16η Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού Διδυμοτείχου θα αναλάβει πόστο στον Δ’ Κλάδο του Γενικού Επιτελείου Στρατού, με πιθανότερη την αξιοποίησή του στη Διεύθυνση Αμυντικού Σχεδιασμού και Προγραμματισμού.

Από την άλλη, ο ταξίαρχος Ανδρέας Φλωράτος θα αφήσει τη διοίκηση της 3ης Mηχανοκίνητης Ορεινής Ταξιαρχίας «Ρίμινι» και θα αναλάβει τα ηνία της Σχολής Πεζικού στη Χαλκίδα.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως οι «Κρίσεις των Ανώτατων Αξιωματικών» ήταν εν εξελίξει όταν σημειώθηκε το περιστατικό με τη σύλληψη των δύο Ελλήνων στρατιωτικών από Τούρκους στον Έβρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα