25 Απριλίου 2024
25 Απριλίου 2024

Μετά τη διακοπή που θα φέρει βαριά τιμωρία στον ΠΑΟΚ, τα έσπασαν στην Τούμπα οι φίλαθλοί του! (βίντεο)

από fimotro

Δεν έφθαναν αυτά που έγιναν μέσα στην Τούμπα για τον ΠΑΟΚ. Φαίνεται ότι η βραδιά θα είναι πολύ μεγάλη για την ομάδα της Θεσσαλονίκης. Σοβαρότατο επεισόδια έγιναν έξω από το γήπεδο της Τούμπας με οπαδούς του ΠΑΟΚ και την αστυνομία. Μεγάλη μερίδα φίλων του «δικεφάλου του βορρά» επιχείρησε να προσεγγίσει τα αποδυτήρια, όπου βρίσκονται μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού και οι διαιτητές, και κάπου εκεί ξεκίνησε ο «πόλεμος» με τις αρχές.

Με χρήση κροτίδων και χημικών, τα ΜΑΤ προσπαθούν να κρατήσουν μακριά τους εξραγριωμένους οπαδούς του ΠΑΟΚ, σε ένα σκηνικό που θυμίζει περισσότερο εμπόλεμη ζώνη, παρά ποδοσφαιρικό αγώνα.

Η ατμόσφαιρα είναι αποπνικτική από τα δακρυγόνα που έχουν πέσει, δείγμα των άσχημων γεγονότων που εκτυλίσσονται αυτή την ώρα για να απομακρυνθεί το πλήθος που έχει συγκεντρωθεί.

Στο μεταξύ, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εμφάνισαν στην Τούμπα ένα μεγάλο πανό με αναφορές σε επεισόδια, το οποίο κατέλαβε ένα πολύ μεγάλο μέρος της κεντρικής κερκίδας.

Σε κάποιο σημείο του, μάλιστα, κρέμασαν ένα ολόκληρο μηχανάκι, το οποίο προφανώς άνηκε σε οπαδό της αντίπαλης ομάδας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα