28 Μαρτίου 2024 / 11:25 πμ
28 Μαρτίου 2024 / 11:25 πμ

Μετά την Βίκυ Σταμάτη και ο Άκης Τσοχατζόπουλος επιτίθεται στον Πολάκη με σκληρούς χαρακτηρισμούς!

από fimotro

Μετά την σύζυγό του Βίκυ Σταμάτη, σκληρή επίθεση κατά του Υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη εξαπολύει ο Άκης Τσοχατζόπουλος, με αφορμή τη χθεσινή αναβολή της συζήτησης της αγωγής εναντίον του σε σχέση με τους χαρακτηρισμούς είχε κάνει ο υπουργός για την χειρονομία της Σταμάτη.

Η δήλωση του κ. Τσοχατζόπουλου:

«Ο άνανδρος, χυδαίος υβριστής και λασπολόγος, Υπουργός Υγείας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ κύριος Πολάκης, πέτυχε χτες την αναβολή της συζήτησης της αγωγής εναντίον του, από τη σύζυγό μου Βασιλική Τσοχατζοπούλου, την οποία τσαλαπάτησε και διαπόμπευσε με πρόσφατες δηλώσεις του στην επικοινωνιακή αγορά των media, που μοναδικό σκοπό είχαν να πλήξουν την τιμή και την υπόληψη της , ως συζύγου μου και μάνας του ανήλικου παιδιού μας.

Δεν πέτυχε όμως, ούτε να διαφύγει , ούτε να αποδράσει. Προσωρινά μόνο.Τέτοιες ακραία παράνομες συνταγματικά συμπεριφορές, που εκδηλώνονται με τη θεσμική ιδιότητα αυτού που λασπολογεί και υβρίζει – ειδικά όταν είναι Υπουργός- , υπονομεύουν τη Δημοκρατία, τους θεσμούς και την ίδια την κοινωνία και τιμωρούνται από τη Δικαιοσύνη».

Άκης Τσοχατζόπουλος
Αθήνα,10/1/2018

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα