28 Μαρτίου 2024 / 10:23 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 10:23 μμ

Μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας στην Κωνσταντινούπολη – Δεν βρέθηκε ο δράστης

από fimotro

Συναγερμός στην αντιτρομοκρατική υπηρεσία σήμανε το βράδυ της Δευτέρας, όταν πολίτης ανέφερε ότι αναγνώρισε τον μακελάρη του κλαμπ Ρέινα στην Κωνσταντινούπολη. Αμέσως στήθηκε μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας για τη σύλληψή του, ενώ δόθηκε εντολή να σηκωθούν και ελικόπτερα, ώστε να συντονιστεί καλύτερα η προσπάθεια.

Μετά από τρεις ώρες που διήρκεσε η επιχείρηση της αστυνομίας, επιβεβαιώθηκε πως κανείς από τους συλληφθέντες δεν ήταν ο δράστης του μακελειού στο κλαμπ Ρέινα.

Νωρίτερα, οι αστυνομικοί ενεργοποιήθηκαν αμέσως μετά την αναφορά ότι ένας πολίτης αναγνώρισε τον τζιχαντιστή που σκότωσε 39 ανθρώπους κατά τη γιορτή για την Πρωτοχρονιά στο γνωστό κλαμπ της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής επικεντρώθηκαν σε ένα συγκεκριμένο σπίτι, στην περιοχή Ζετίνμπουρνου, κοντά στο αεροδρόμιο Ατατούρκ. Το σπίτι περικυκλώθηκε από την αστυνομία, οι άνδρες της οποίας πραγματοποίησαν εισβολή.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η αστυνομία έχει επιβεβαιώσει τη σύλληψη 12 ατόμων, ενώ ένας από τους συλληφθέντες, προσπάθησε να διαφύγει, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ελαφρά από την επέμβαση των αστυνομικών.

Ο δράστης, μετά από τρεις ώρες που είχε διάρκεια η επέμβαση της αστυνομίας και τις συλλήψεις που έγιναν, δεν βρέθηκε. Η έρευνα θα συνεχιστεί με αμείωτη ένταση, ενώ η φωτογραφία του μακελάρη έχει δοθεί σε όλα τα συνοριακά περάσματα, τα αεροδρόμια και τα λιμάνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα