19 Απριλίου 2024 / 4:19 πμ
19 Απριλίου 2024 / 4:19 πμ

Μεγάλη επιχείρηση με 12 συλλήψεις της συμμορίας με τα χρηματοκιβώτια

από fimotro

Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη αστυνομική επιχείρηση της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, από αργά χθες το βράδυ, στη δυτική Αττική, για την εξάρθρωση εγκληματικών οργανώσεων, μεταξύ των οποίων και οι «συμμορίες των χρηματοκιβωτίων», που έκαναν διαρρήξεις και ληστείες σε οικίες και εταιρείες, σε διάφορες περιοχές του λεκανοπεδίου. Μέχρι στιγμής έχουν συλληφθεί 12 άτομα και έχουν προσαχθεί δεκάδες άλλα, η συμμετοχή των οποίων σε εγκληματικές οργανώσεις εξετάζεται.

Μετά την ολοκλήρωση των ερευνών αναμένεται αναλυτική ανακοίνωση από τη Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής. Ανεξέλεγκτοι, αδίστακτοι και αποφασισμένοι για όλα χαρακτηρίζονται οι ληστές των χρηματοκιβωτίων οι οποίοι εκτός από κτίρια εταιριών πλέον χτυπούν ανενόχλητοι και εγκαταστάσεις διοδίων. Οι επιθέσεις της σπείρας έχουν αισίως φτάσει τις 45 με τους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ να έχουν στην διάθεσή τους πλήθος από βιντεοληπτικό υλικό, αποτυπώματα και γενετικό υλικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα