20 Απριλίου 2024 / 12:56 πμ
20 Απριλίου 2024 / 12:56 πμ

Μεγάλε, πάρ’ το αλλιώς γιατί ο κόσμος έχει απαιτήσεις…

από fimotro

Για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι ο νέος Καταλανός προπονητής του Ολυμπιακού διαπράττει όχι απλά λάθη, αλλά εγκλήματα κατά τη διάρκεια ενός ακόμα κρίσιμου αγώνα.

  1. Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ στο κύπελλο, ξεκίνησε τον αγώνα χωρίς Μιραλάς και Ανσαριφάρντ. Αποτέλεσμα; Να χαθεί το πρώτο ημίχρονο, να χαθούν απίστευτες ευκαιρίες από τον τραγικό Τζούρτζεβιτς και στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση να κόψει τα πόδια των παικτών του Ολυμπιακού. Έτσι ο Ολυμπιακός δεν μπόρεσε να σκοράρει και τώρα θα πρέπει να βάλει γκολ στο ΟΑΚΑ.
  2. Στο χθεσινό παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη, άφησε στον πάγκο τον πιο ποιοτικό παίκτη που έχει ο Ολυμπιακός στο κέντρο, τον Φορτούνη και στο καπάκι έκανε και δεύτερο λάθος βάζοντας τον Μάριν στην θέση του εξτρέμ και τον Μιραλάς σε ρόλο οργανωτή σε ένα γήπεδο με λακούβες! Έβαλε δηλαδή έναν ποδοσφαιριστή που δεν ήταν ποτέ 10άρι και έπαιζε επί χρόνια σε αγωνιστικούς χώρους της Αγγλίας, να κάνει τον οργανωτή στο γήπεδο-χωράφι της Τρίπολης! Αποτέλεσμα; Να χαθεί και πάλι το πρώτο ημίχρονο, οι παίκτες να μπερδεύονται λόγω της αλλαγής ρόλων και ο Αστέρας να φαίνεται στο γήπεδο σαν την… Μπαρτσελόνα! Όταν κατάλαβε το λάθος του ο Γκαρθία ήταν ήδη αργά γιατί στο δεύτερο ημίχρονο η κούραση κυριάρχησε σε όλο το γήπεδο, αλλά και πάλι έκανε λάθος βάζοντας τον Φορτούνη να παίζει αριστερά!!!

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα τριτώσει το κακό με τις επιλογές του Γκαρθία και στο ντέρμπι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Γιατί εάν τριτώσει, τότε κάτι θα σημαίνει για τις ικανότητες του προπονητή από την Ισπανία. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχει ευθύνη ο σημερινός προπονητής για τις επιλογές που έγιναν σε παίκτες. Από την στιγμή όμως που δέχθηκε να αναλάβει την ομάδα, οφείλει να την βελτιώσει. Στο κάτω-κάτω δεν χρειάζεται να έχει παικταράδες επιπέδου… Βραζιλίας για να παίξει λίγη μπαλίτσα ο Ολυμπιακός με ομάδες σαν τον Αστέρα Τρίπολης που έχουν το 1/100 του δικού του μπάτζετ. Ο κόσμος έχει απαιτήσεις και λογικά σε τέτοια παιχνίδια θέλει να βλέπει μπάλα. Παίξε μπάλα και ας χάσεις. Παίξε όμως μπαλίτσα γιατί στο τέλος θα πονέσουν τα ματάκια μας από το… θέαμα!

Fimotro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα