28 Μαρτίου 2024 / 6:05 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 6:05 μμ

Μας χωρίζει άβυσσος από τον Τσίπρα

από fimotro

Ο κ. Τσίπρας είχε βάλει τον πήχυ ψηλά και δυστυχώς για την χώρα πέρασε από κάτω, τόνισε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης σε συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

Ο κ. Μητσοτάκης είπε ότι «ο κ. Τσίπρας δεν έχει κανένα λόγο να πανηγυρίζει και θα του συνιστούσα να είναι πιο προσεκτικός, όπως ήταν ο κ. Τσακαλώτος. Έχει υποχρέωση να έλθει στη Βουλή να μας ενημερώσει, να μας πει τι πέτυχε».

Σύμφωνα με τον κ. Μητσοτάκη, η λύση για το χρέος μετατίθεται για το τέλος του προγράμματος, ενώ δεν φαίνεται ότι η Ελλάδα, με βάση τις αποφάσεις του Eurogroup, θα ενταχθεί στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης.

Και όλα αυτά, παρότι ο κ. Τσίπρας πήρε πρόσθετα μέτρα 5 δισ. για την περίοδο μετά το τέλος του προγράμματος.
Απαντώντας στις δηλώσεις του πρωθυπουργού ότι ανοίγει ο δρόμος για την έξοδο της χώρας στις αγορές, ο κ. Μητσοτάκης, είπε:

«Μακάρι να μπορέσει να βγει η χώρα στις αγορές μετά το τέλος του προγράμματος». Όμως, όπως συμπλήρωσε, αυτό που επικαλέστηκε ο κ. Τσίπρας για την τελευταία αναφορά στο ανακοινωθέν του Eurogroup είναι απλώς μία «φραστική διατύπωση».

Να μην γίνει η εκδήλωση της ΠΟΑΣΥ στα Εξάρχεια

Ο κ.Μητσοτάκης δήλωσε ότι δεν θεωρεί χρήσιμο να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση που έχει προγραμματίσει η ΠΟΑΣΥ στην πλατεία Εξαρχείων και θα ζητήσει όπως είπε από τους συνδικαλιστές αστυνομικούς με τους οποίους θα συναντηθεί να μην προχωρήσουν σε αυτή την εκδήλωση.

Το σκέφτηκα πολύ, είπε, σίγουρα θα ταράξω τα νερά αλλά θεωρώ ότι αυτή τη στιγμή δεν πρέπει να γίνει μια τέταια εκδήλωση στο χώρο των Εξαρχείων αλλά αντιθέτως πρέπει να γίνει μια αστυνομική επιχείρηση για να καθαρίσουν τα Εξάρχεια αλλά τέτοια εντολή δεν έχει δοθεί από αυτούς που πρέπει να τη δώσουν, ανέφερε. – See more at: http://www.tanea.gr/news/politics/article/5453109/mhtsotakhs-mas-xwrizei-abyssos-apo-ton-tsipra/#sthash.zCbnm0fs.dpuf

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα