28 Μαρτίου 2024 / 12:45 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 12:45 μμ

Μας στηρίζει ο Πιτέλα: Ονειδος η απόφαση για την Ελλάδα

από fimotro

Οι ευρωβουλευτές των Σοσιαλιστων & Δημοκρατών είναι εξοργισμένοι με την απόφαση του Eurogroup να αναστείλει τα βραχυπρόθεσμα μέτρα ελάφρυνσης του χρέους που χορηγήθηκαν στην Ελλάδα και .
Ο πρόεδρος των Σ&Δ, Τζιάνι Πιτέλα δήλωσε :
“Η απόφαση της ευρωζώνης αποτελεί όνειδος. Πίσω από αυτή την απόφαση είναι το κακό χέρι του Σόιμπλε. Είναι απαράδεκτο να ανταλλάσσεις τα δίκαια και αναγκαία κοινωνικά μέτρα, όπως η υποστήριξη σε συνταξιούχους με χαμηλό εισόδημα, με το ζήτημα του χρέους.
Πολλοί εξέχοντες οικονομολόγοι και το ΔΝΤ αναγνώρισαν ότι το ελληνικό χρέος δεν είναι βιώσιμο. Ζητούν το τέλος της λιτότητας σε αυτή τη χώρα. Ο ελληνικός λαός έχει ήδη συνεισφέρει πολλά. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται κυρώσεις, αλλά επενδύσεις. Οι υπουργοί Οικονομικών της ευρωζώνης θα πρέπει να επανεξετάσουν αυτή την επιβλαβή απόφαση για το καλό του ελληνικού λαού και της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε οποιαδήποτε πολιτική δράση για να στηρίξουμε τον ελληνικό λαό”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα