19 Απριλίου 2024 / 10:46 πμ
19 Απριλίου 2024 / 10:46 πμ

Μαρία Σπυράκη: Η κυβέρνηση θέλει να φτιάξει καθεστώς με προπαγάνδα απο ελεγχόμενα ΜΜΕ

από fimotro

northΒολές εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη. Μιλώντας στο ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης , NORTH98, σημείωσε μεταξύ άλλων πως ο Γερμανός υπουργός οικονομικών κ. Σοιμπλε κάνει αριστοτεχνικά τη δουλειά του επαναφέροντας τα σενάρια της παύσης του ευρω για τη χώρα μας. Μονο που αυτο το ταγκό για να το χορέψουν χρειάζονται δυο. Και ο δεύτερος ειναι ο Αλέξης Τσίπρας που τροφοδοτεί με την πολιτική του τα συγκεκριμένα σενάρια. Πιστεύω πως ο Σοιμπλε ειναι ο λύκος και εμεις τα αρνιά αφού η κυβέρνηση σκέφτεται την ιδέα του άλλου διαφορετικού  νομίσματος. Καλά θα κάνει ο κ. Τσίπρας να φύγει το γρηγορότερο δυνατό  γιατί διαφορετικά θα καταστραφεί η χώρα. Να προκηρύξει εκλογές αν δεν μπορεί να κυβερνήσει δεν μπορεί να παίζει με την τύχη της χώρας και με τις θυσίες του ελληνικού λαού.

Σε οτι αφορά την υπόθεση του ΔΟΛ , η κ. Σπυράκη ειπε πως η κυβέρνηση επιχειρεί να εκφοβίσει τη διαφορετική γνώμη , να κάνει λάφυρο τη χώρα και να δημιουργήσει την προπαγάνδα μέσω της οποίας θα προσπαθήσει να δημιουργήσει ενα καθεστώς. Ταυτόχρονα σε οτι αφορά τις επιθέσεις της χρυσής σε σχολεία ή για προσπάθεια μέσω μηνύσεων για συλλήψεις δημοσιογράφων , η κ. Σπυράκη τόνισε πως η δικαιοσύνη θα πρέπει να κάνει με ταχύτερους ρυθμούς την δουλειά της και να αποδίδει δικαιοσύνη γιατί μην ξεχνάμε τη δράση της χρυσής αυγής για την οποια ειπε πως έχει κατηγορηθεί. Ολο αυτό ειναι απορία της πολιτικής της  και της ανεπάρκειας τη κυβέρνησης στο προσφυγικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα