29 Μαρτίου 2024 / 1:30 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:30 πμ

Μαξίμου: Η ΝΔ νομίζει ότι με ανοησίες θα απαλλάξει τον εαυτό της από τις ευθύνες για τη διαπλοκή δεκαετιών

από fimotro

«Γελοίο» χαρακτηρίζει το Μέγαρο Μαξίμου «το αφήγημα που προσπαθεί να στήσει η ΝΔ, περί διαπλοκής προκειμένου να απαλλάξει τον εαυτό της από τις βαρύτατες ευθύνες για τη διαπλοκή δεκαετιών» αναφέρει το Μέγαρο Μαξίμου, σε ανακοίνωσή του.
«Η ΝΔ νομίζει ότι με το αφήγημα περί διαπλοκής που προσπαθεί να στήσει θα πετάξουν από πάνω τους τις βαρύτατες ευθύνες για το καθεστώς διαπλοκής, μέσω του οποίου λεηλάτησαν επί δεκαετίες την χώρα», αναφέρει η ανακοίνωση, στην οποία υπογραμμίζεται: «Το αφήγημα περί διαπλοκής που προσπαθεί να στήσει η Νέα Δημοκρατία, δίνοντας, μάλιστα και διεθνείς διαστάσεις, είναι τόσο γελοίο που δεν επιδέχεται οποιασδήποτε συζήτησης. Γίνεται όμως ακόμα πιο γελοίο, όταν τα σενάρια αυτά, τα επεξεργάζεται και τα προωθεί η ΝΔ, το κόμμα της Siemens, του κ. Χριστοφοράκου, του κ. Παπασταύρου, των θαλασσοδανείων. Ας μην νομίζουν ότι με αυτές τις ανοησίες, θα πετάξουν από πάνω τους τις βαρύτατες ευθύνες για το καθεστώς διαπλοκής, μέσω του οποίου λεηλάτησαν επί δεκαετίες τη χώρα».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα