29 Μαρτίου 2024 / 11:22 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 11:22 πμ

Μίσα: Η Νο1 “μύτη” του Λιμενικού που εντόπισε ναρκωτικά 70 εκατομμυρίων

από fimotro

Το όνομά της είναι Μίσα και είναι χωρίς καμία αμφιβολία η Νο1 “μύτη” του Λιμενικού Σώματος καθώς εντόπισε τα ναρκωτικά 70 εκατομμυρίων ευρώ, που βρίσκονταν στο ναρκόπλοιο που εντοπίστηκε προ καιρού στην Αγία Γαλήνη στην Κρήτη.  Το λαγωνικό έχει την βάση του στα Χανιά, είναι κορίτσι και ακούει στο όνομα “Μίσα”.

Ένα πανέξυπνο σκυλί ράτσας «Μαλινουά», έτοιμο πάντα να κάνει το καθήκον του όποτε και όπου το «καλέσουν» σε ολόκληρο το νησί. Ο χειριστής της “Μίσα” μίλησε στο Flashnews, και περιέγραψε την σχέση του με τον σκύλο, μας έδωσε ορισμένα στοιχεία για την εκπαίδευση, και μας μίλησε για τις μεγάλες επιτυχίες της.

Το όνομα της προήλθε από το “(Μί)ρκα” και το “(Σά)ντυ”. Η Μίρκα και η Σάντυ ήταν σκυλιά του λιμενικού σώματος, εκτός Κρήτης, τα οποία τόσο αυτά όσο και οι συνοδοί τους έχουν φύγει από την ζωή. Έτσι λοιπόν τιμητικά ο χειριστής εδώ στα Χανιά, ονόμασε το μικρό Μαλινουά που παρέλαβε από το Βέλγιο μολις 3 μήνες μετά την γέννηση του, “Μίσα”.

Η “Μίσα” είναι το “Α και το Ω” του λιμενικού σώματος στην Κρήτη, με τις επιτυχίες της στα 4,5 χρόνια να μετρούνται σε εκατοντάδες δικογραφίες.Ο σκύλος που έκανε την μεγαλύτερη ανακάλυψη στην ιστορία του λιμενικού σώματος

Η πιο σπουδαία επιτυχημένη αποστολή της, μέχρι την επόμενη, είναι η τεράστια υπόθεση με το ναρκοπλοίο στην Αγία Γαλήνη, που έκρυβε ναρκωτικά αξίας 70 εκατ. ευρώ. Ένα μεγάλο μέρος της επιτυχίας που σημείωσε τότε το λιμενικό σώμα με την διαλεύκανση της υπόθεσης, οφείλεται σε αυτό το πανέξυπνο σκυλί, και φυσικά στην αποτελεσματική του εκπαίδευση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα