28 Μαρτίου 2024 / 4:40 μμ
28 Μαρτίου 2024 / 4:40 μμ

Μήνυμα κατά της οπλοχρησίας από την Κρήτη

από fimotro

To μήνυμα κατά της παράνομης οπλοχρησίας στην Κρήτη θα στείλουν το Σάββατο, 21 Οκτωβρίου, οι αιρετοί της Κρήτης, κατά τη διάρκεια εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο αδειοδοτημένο δημοτικό σκοπευτήριο Σκινέ, του Δήμου Πλατανιά.

Η πρωτοβουλία για την εκδήλωση ανήκει στον Δήμο Πλατανιά, ενώ συνδιοργανωτές είναι η Περιφέρεια Κρήτης, η Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Κρήτης, η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης και ο Αθλητικός Σκοπευτικός Όμιλος Χανίων.

Η εκδήλωση θα υλοποιηθεί στο πλαίσιο εορτασμού του προστάτη της Ελληνικής Αστυνομίας Αγίου Αρτεμίου, με σκοπό τη μετάδοση του κοινού μηνύματος των αιρετών του νησιού: «Η χρήση των όπλων να γίνεται με ασφάλεια και σε νόμιμους αδειοδοτημένους χώρους».

Όπως δήλωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο δήμαρχος Πλατανιά, Γιάννης Μαλανδράκης, «είναι μια δράση που πρότεινε ο Δήμος μας και αποδέχτηκαν όλοι οι συνδιοργανωτές.

Θέλουμε να περάσει το μήνυμα των αιρετών του νησιού ενάντια στην οπλοχρησία, που έχει στοιχίσει την απώλεια πολλών αθώων».

Η εκδήλωση θα γίνει παράλληλα με αγώνες δεξιότητας που οργανώνει για τα στελέχη της η Ελληνική Αστυνομία, ενώ θα δοθεί και η ευκαιρία σε αιρετούς να συμμετέχουν σε δράση χρήσης όπλων μέσα από τους προβλεπόμενους αυστηρούς κανόνες ασφαλείας.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα