18 Απριλίου 2024 / 4:07 πμ
18 Απριλίου 2024 / 4:07 πμ

Μήνυμα αγάπης και ελπίδας της Unesco από τον Κάλαμο (φωτό)

από fimotro

Μήνυμα αγάπης και ελπίδας της Unesco από τον Κάλαμο Ο Πρόεδρος της Unesco Ινδίας και της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Unesco Clubs, Direnda Bhatnagar, επισκέφτηκε την Ελλάδα στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον Κάλαμο με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά. Η αγκαλιά πολιτισμού οργανώθηκε μετά από εξαιρετική πρωτοβουλία του Προέδρου της UNESCO Πειραιώς και νήσων Γιάννη Μαρωνίτη. Πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκδήλωση έπαιξε αντιπροσωπεία με επιλεγμένα παιδιά από τη Ρωσία την Ουκρανία την Ινδία που φιλοξενούνται στις δομές της UNESCO στον Κάλαμο Αττικής και τα οποία αναμένεται να αποτελέσουν ιδανικούς πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό. Τα παιδιά έδωσαν ρεσιτάλ χορού γιόρτασαν και διασκέδασαν αγκαλιασμένα και χαμογελαστά Η εκδήλωση στην οποία έδωσε το παρόν και ο διευθυντής-σύμβουλος πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO Πειραιώς και νήσων Γιώργος Τσούκαλης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και άφησε υποθήκη για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση από παιδιά δίνοντας παράλληλα μηνύματα αγάπης και ειρήνης προς κάθε κατεύθυνση.

Ο Πρόεδρος της Unesco Ινδίας και της Παγκόσμιας ομοσπονδίας Unesco Clubs, Direnda Bhatnagar, επισκέφτηκε την Ελλάδα στο πλαίσιο πολιτιστικής εκδήλωσης που πραγματοποιήθηκε στον Κάλαμο με πρωταγωνιστές μικρά παιδιά.
Η αγκαλιά πολιτισμού οργανώθηκε μετά από εξαιρετική πρωτοβουλία του Προέδρου της UNESCO Πειραιώς και νήσων Γιάννη Μαρωνίτη.
Πρωταγωνιστικό ρόλο στην εκδήλωση έπαιξε αντιπροσωπεία με επιλεγμένα παιδιά από τη Ρωσία την Ουκρανία την Ινδία που φιλοξενούνται στις δομές της UNESCO στον Κάλαμο Αττικής και τα οποία αναμένεται να αποτελέσουν ιδανικούς πρεσβευτές της χώρας μας στο εξωτερικό.
Τα παιδιά έδωσαν ρεσιτάλ χορού γιόρτασαν και διασκέδασαν αγκαλιασμένα και χαμογελαστά Η εκδήλωση στην οποία έδωσε το παρόν και ο διευθυντής-σύμβουλος πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO Πειραιώς και νήσων Γιώργος Τσούκαλης στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία και άφησε υποθήκη για μια Παγκόσμια Κυβέρνηση από παιδιά δίνοντας παράλληλα μηνύματα αγάπης και ειρήνης προς κάθε κατεύθυνση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα