29 Μαρτίου 2024 / 1:32 πμ
29 Μαρτίου 2024 / 1:32 πμ

Μέχρι πότε ρε παιδιά θα κρατάτε αυτόν τον άχρηστο Σφαιρόπουλο;

από fimotro

Εμείς εδώ στο Fimotro είχαμε προειδοποιήσει. Ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ δεν θα πάρει κανένα τίτλο και φέτος. Αυτό φαίνεται λοιπόν ότι θα συμβεί και πάλι! Ο Σφαιρόπουλος εκτός από χειρότερος και με διαφορά μάλιστα προπονητής σε… παγκόσμιο επίπεδο, πρέπει να έχει ένα ακόμα ρεκόρ. Δεν μπορεί να κερδίσει τίτλο ούτε με ομάδες από τις οποίες έχει το πενταπλάσιο μπάτζετ! Δίκαια έχασε το κύπελλο ο Ολυμπιακός από την ψυχωμένη ΑΕΚ, με τον προπονητή της να γελοιοποιεί τον Σφαιρόπουλο που έδειξε και πάλι την ανεπάρκειά του. Ο άνθρωπος εκτός του ότι έχει τρεις Αμερικανούς που δεν μπορεί να πάρει ούτε 6 πόντους συνολικά(!) δεν τους εμπιστεύεται και σε αντίθεση με την ΑΕΚ που πήρε το 80% των πόντων της από τους ξένους, ο Ολυμπιακός τα περίμενε όλα από τον φιλότιμο σήμερα 36χρονο Σπανούλη (!) και από τον ΤΡΟΜΕΡΟ Μιλουτίνοφ. Δυο παίκτες όμως δεν φθάνουν να κερδίσεις έναν τελικό. Με τις γελοίες επιλογές που έκανε το καλοκαίρι σε Αμερικανούς (Ρόμπερτς, Τόμπσον, Μακ Λιν) ο Σφαιρόπουλος και με τις τραγικές ευθύνες των Αγγελόπουλων που τον εμπιστεύθηκαν για μια ακόμη χρονιά, ενώ γνώριζαν πως ούτε να διαβάζει τα παιχνίδια ξέρει, ούτε να επιλέγει παίκτες γνωρίζει, ούτε να κοουτσάρει μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός είναι σε θέση, πάλι καλά που οι Ερυθρόλευκοι έφτασαν σε έναν τελικό. Θα μπορούσαν να είχαν αποκλειστεί νωρίτερα με τις απαράδεκτες εμφανίσεις που έκαναν. Το αποτέλεσμα; Όχι απλά έχασε σε ένα ακόμα ντέρμπι ο Ολυμπιακός, αλλά κυριολεκτικά γελοιοποιήθηκε από την μαχητική ΑΕΚ (88-83).

Σ.Σ. Fimotro: Η μεγάλη ευθύνη των Αγγελόπουλων είναι ότι ενώ γνωρίζουν πως ο Σφαιρόπουλος είναι προπονητής για τα… μπάζα, τον κρατάνε στην ομάδα, βλέποντας τους τίτλους να περνούν από δίπλα τους, μόνο και μόνο για να μην αγοράσουν άλλον προπονητή! Και σε αυτό όμως υπάρχει απάντηση. Η χρονιά στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό, ακόμα και εάν πάει στο Final Four στο Βελιγράδι, είναι τελειωμένη γιατί δεν πρόκειται να πάρει κανένα τίτλο. Ας αντικαταστήσουν τον προπονητή με τον Τόμιτς. Χειρότερα να παίξει ο Ολυμπιακός αποκλείεται. Τουλάχιστον θα έχει απαλλαγεί από τον πιο άσχετο προπονητή στην σύγχρονη ιστορία του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα