29 Μαρτίου 2024 / 2:26 μμ
29 Μαρτίου 2024 / 2:26 μμ

Μέχρι και ο Κατρούγκαλος λέει τώρα ότι κάθε λεπτό καθυστέρησης κάνει κακό στην οικονομία!

από fimotro

Την άποψη ότι «κάθε λεπτό καθυστέρησης είναι κακό για την οικονομία» διατύπωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος, λέγοντας πως «η καθυστέρηση δηλητηριάζει την ατμόσφαιρα, αλλά δεν οφείλεται σε εμάς».
Σε συνέντευξή του στον Real FM, o κ. Κατρούγκαλος ανέφερε πως «τον Απρίλιο έχουμε και την εαρινή Σύνοδο. Υπάρχει η πρόθεση να τελειώνουμε. Είμαστε διατεθειμένοι να κάνούμε ένα συμβιβασμό. Ο Απρίλιος είναι ρεαλιστικός στόχος». Και σχολίασε πως «οι Ευρωπαίοι αντιλαμβάνονται ότι δεν μπορούν να είναι όμηροι του ΔΝΤ. Δεν μπορούμε να δεχτούμε ένας μη ευρωπαικός οργανισμός να έχει τέτοιο λόγο στα ευρωπαϊκά πράγματα», τόνισε.
Αναφερθείς, τέλος, στην παρέμβαση Σκουρλέτη για το θέμα της ΔΕΗ, τόνισε πως ο πρώη υπουργός Ενέργειας «λέει το αυτονόητο. Ότι το ΔΝΤ ανοίγει θέματα που έχουν κλείσει στην προηγούμενη φάση της αξιολόγησης. Η διαπραγμάτευση θα καταλήξει σε έναν συμβιβασμό έντιμο», κατέληξε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ...

© 2024 fimotro.gr – All Rights Reserved

design & development by Webartstudio.gr

Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για την καλύτερη περιήγηση σας. Εάν συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε αυτήν τη σελίδα αποδέχεστε τα Cookies. Αποδοχή Περισσότερα